Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Gran festa barcelonista a Betxi


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

06.09.2007 12:03

Gran festa barcelonista a Betxi

www.fcbarcelona.cat


La Penya Barcelonista de Betxi, que presideix José Nebot Gorriz, va celebrar els actes commemoratius del 25è aniversari de la seva constitució.


Van presidir aquests actes Xavier Bagués i Julio Alberto Moreno, en representació del FC Barcelona, acompanyats per l'executiu del Departament de Penyes Enric Bosch; Manuel Blasco Balaguer, alcalde de Betxi; Vicente Remolar Forner, regidor d'Esports de l'esmentat ajuntament; Miguel Ángel Ventura, delegat del Consell Consultiu de Penyes de les comarques de Castelló; Chimo Grifoll, president de l'Agrupació de Penyes Barcelonistes dels Comarques de Castelló; Vicenç Esteller, mossèn de la parròquia de Betxi i membre de la penya; i Antonio Rius, secretari de la penya.

L'emotivitat va marcar la celebració de les noces d’argent de la penya. El minut de silenci per Nicolau Casaus, pel pare del president del FC Barcelona, i per Antonio Puerta; el discurs de Julio Alberto sobre el vessant més humà del club; i l'homenatge als homes que el 1982 van donar vida a la penya, van ser els moments més àlgids d'una jornada que va tenir també un alt contingut festiu.

Missa per començar

SA700475.JPGEls actes es van iniciar amb una missa en memòria dels socis de l'entitat morts al llarg dels 25 anys de vida de la penya; pel pare del president del FC Barcelona, Joan Laporta; per Nicolau Casaus, exvicepresident del FC Barcelona; i per Antonio Puerta, jugador del Sevilla, mort recentment en el curs del primer partit de Lliga de la present temporada. Van concelebrar la missa Vicenç Esteller, mossèn de la parròquia de Betxi i Luis Fernando Yepes Acebedo, de nacionalitat colombiana, de la mateixa parròquia, els dos confessos barcelonistes.

Dinar de germanor

En el dinar del 25è aniversari, el president de la Penya Barcelonista de Betxi, José Nebot Gorriz, va agrair la presència de la representació barcelonista, i va recordar que la inauguració de la seu social de l'entitat havia estat presidida pel vicepresident del FC Barcelona Alfons Godall.

A més, va fer una breu repassada dels 25 anys de vida de la penya, va recordar alguns dels múltiples episodis viscuts en aquests anys i les vicissituds superades per a la consolidació de l'entitat, culminada amb l'adquisició en propietat de la seu social de la penya, que ja està molt pròxima als 200 socis. Van merèixer una menció especial els socis fundadors de la penya: Pascual Franch -president de la Gestora i primer president de la penya- Emilio Ballester, Alfonso Blay, Emilio Torres, Antonio Jiménez, Angel Blasco, Elias Ibáñez, Raimundo Jiménez, Enrique Remolar, Saturio Montoliu, José Tomás Oñate i Joaquin Jarque.

Vicenç Esteller, mossèn de la parròquia de Betxi, va expressar la seva alegria per comptar amb la visita de la Peña Valencianista de Betxi, presència que posa de manifest la germanor que es viu a la localitat. Miguel Ángel Ventura, delegat de les penyes barcelonistes de les comarques de Castelló, i Chimo Grifoll, van felicitar la Penya Barcelonista de Betxi pel 25è aniversari.

Julio Alberto i Xavier Bagués, representants

SA700526.JPGJulio Alberto, que va acaparar l'atenció dels assistents als actes, va felicitar la PB de Betxi pel 25 aniversari, i va animar l'entitat a seguir treballant a favor de Betxi i del FC Barcelona. També va explicar amb minuciositat el programa solidari que està fent el FC Barcelona en col•laboració amb l'Unicef. Va fer també referència a les accions que el FC Barcelona desenvolupa als països pobres, i va assegurar que “a més de donar-los a conèixer el que és i el que significa el Barça, a més de crear escoles de futbol, els ajudem a superar-se i a combatre la fam”.

Manuel Blasco Balaguer, alcalde de Betxi, va iniciar el seu parlament recordant “els tres magnífics presidents de la PB Betxi, que al llarg d'aquests 25 anys han estat treballant per la penya, per Betxi i pel FC Barcelona”.

Va tancar l'acte, en nom del FC Barcelona, Xavier Bagués, directiu de la Comissió Social del club barcelonista. Va recordar que va acompanyar Alfons Godall a l'acte d'inauguració de la seu social de la penya. Dirigint-se al president de la penya, Bagués va assenyalar que la major satisfacció que podia tenir era veure's envoltat de totes les persones que assistien als actes amb els quals es commemorava el 25è aniversari, i els va encoratjar a rendir un homenatge al president, que va anunciar que al gener deixaria la presidència de l'entitat.
Gran festa barcelonista a Betxi
Penyes assistents
Betxi, Altura, Artana, Nules, Vilavella, Templat de Burriana, Alqueries, Vila-real, Vora Sequia, Ben-lloc, La Jana, Vinaròs, Cabanes, Sportiva de Castelló, Agrupació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de Castelló i Penya Valencianista de Betxi.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana