Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La gran festa esportiva de les Penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

24.08.2007 17:05

La gran festa esportiva de les Penyes

www.fbarcelona.cat


Un any més les penyes del FC Barcelona se citen a les instal•lacions del club per disputar el II Torneig Internacional de Futbol 7 de Penyes del FC Barcelona en categories benjamins i alevins.


La pilota començarà a rodar el proper 27 d’agost i continuarà fins el 29. L’edició d’aquest any servirà per consolidar un torneig que ha duplicat el nombre d’equips participants en només un any i que torna a coincidir amb el Trofeu Joan Gamper.

QM3D3864.jpgTrenta equips de la majoria de zones del món penyístic prendran part en tres jornades plenes d’esport, germanor i barcelonisme. Així, participaran nens des de Veneçuela, Senegal, Castelló, València, Alacant, Pontevedra, Múrcia, Vitòria, Toledo, Còrdova, Badajoz, Las Palmas, Lleida, Calella i Barcelona.

El desenvolupament del torneig comptarà amb una fase de lligueta durant els dos primers dies i una fase eliminatòria el darrer. Les finals es disputaran en un magnífic escenari, com és, el Mini Estadi.
El campionat tindrà, com l’any passat, un director de luxe, l’exjugador del FC Barcelona, Julio Alberto Moreno, que després de la bona experiència de l’any passat no s’ha volgut perdre la d’enguany.

Promoció del futbol base

QM3D3724.JPGEl FC Barcelona, conjuntament, amb el Consell Consultiu de Penyes organitza aquest torneig amb la intenció de ser referència dins de l’agenda penyística. L’èxit d’organització de l’any passat s’ha traduït en una important implicació de les penyes en aquesta segona edició.

Un dels objectius principals d’aquest campionat és la promoció del futbol base de les penyes del FC Barcelona. Un col•lectiu que compta amb nombrosos equips de futbol i que històricament ha nodrit a clubs de primer nivell amb grans jugadors.

Germanor entre els barcelonistes més joves

QM3D3834.jpgEl II Torneig Internacional de Penyes no només vol incentivar la vessant esportiva sinó que també vol animar als més joves a conviure amb barcelonistes d’arreu que tenen en comú el seu gran amor pels colors blaugranes.

L’organització desitja que aquestes jornades esportives siguin inoblidables pels nombrosos nens que visitaran per primera vegada el Camp Nou. Com a colofó el FC Barcelona ha convidat als més de 400 joves participants al Museu i a presenciar el Trofeu Joan Gamper davant l’Inter de Milà. Per a molts d’ells serà la primera ocasió de poder veure als seus ídols en directe a l’Estadi.
La gran festa esportiva de les Penyes
Equips participants
En la categoria benjamí participaran 12 equips dividits en dos grups. El grup A estarà format per: l’Agrupació Penyes “B” (Barcelona), PB Villanueva de la Serena (Badajoz), P Solera Barcelonista de Calella “B” (Calella), PB La Vall d’Uxó (Castelló), PB La Libertad (Las Palmas de Gran Canària) i la Coordinadora València i Marina Alta (València). Mentre que el grup B el composaran: Agrupació Penyes “A” (Barcelona), PB “La Societat” (Lleida), P Solera Barcelonista de Calella “A” (Calella), PB Veneçuela (Veneçuela), PB Malena (Còrdova) i P FCB Dakar (Senegal).

Per la seva banda, a la categoria d’alevins participaran 18 equips dividits en 3 grups. Al grup A hi seran: P FCB Dakar (Senegal), PB Villanueva Serena (Badajoz), Agrupació Penyes “B” (Barcelona), PB Tui (Pontevedra), P Solera Barcelonista de Calella (Calella) i PB Totana “B” (Múrcia). El grup B està composat per: PB Veneçuela (Veneçuela), PB Euskobarça (Vitòria), PB La Vall d’Uxó (Castelló), Coordinadora de València i Marina Alta (València), PB Quintanar de la Orden (Toledo) i PB Malena (Còrdova). I el grup C està format per: Agrupació Penyes “C” (Barcelona), P Barça Visca el Barça (Alacant), PB La Libertad (Las Palmas de Gran Canària), PB Almatret (Lleida), PB Totana “A” (Múrcia) i Agrupació Penyes “A” (Barcelona).


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana