Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Infopenyes: nou canal de comunicació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

29.07.2007 15:05

Infopenyes: nou canal de comunicació dirigit a les penyes

www.fcbarcelona.cat


Les penyes del FC Barcelona ja tenen a la seva disposició una nova eina de comunicació amb el club. Es tracta de l’Infopenyes digital, que neix fruït de la intenció de l’Entitat de millorar i agilitzar la comunicació amb les penyes.


L’Infopenyes digital neix com a un nou canal de comunicació per correu, i vol facilitar tota la informació que el club proporciona als seus penyistes. Mitjançant l’Infopenyes digital es tractarà d’informar a les Penyes de les notícies més rellevants del seu interès d’una manera ràpida i dinàmica. A més, constarà d’un apartat perquè es pugui enviar a tots els penyistes aquesta informació de l’Infopenyes digital.

Salutació del vicepresident Godall

En el primer Infopenyes digital s’inclou una salutació del vicepresident Alfons Godall en què, a més d’informar dels aspectes més importants d’aquesta nova eina de comunicació, expressa en veu alta el seu desig de trobar en els penyistes “una gran acollida en aquesta nova iniciativa que el club posa a la vostra disposició”.

Més informació relacionada amb el Gamper

A més, inclou tota la informació que els penyistes necessiten saber de cara a la Festa Gamper Estrella Damm, en què el FC Barcelona s’enfrontarà a l’Inter de Milà. Així, s’indica que totes les penyes rebran 4 invitacions per assistir-hi. Al mateix temps, s’informa de la celebració de la II edició del Torneig Internacional de Penyes de Futbol 7, que es disputarà a la Ciutat Esportiva Sant Joan Despí els dies 27, 28 i 29 d’agost.

Per accedir al primer Infopenyes digital feu clic aquí
Infopenyes: nou canal de comunicació dirigit a les penyes
Les Penyes, al lloc web del club
Amb la renovació del lloc web oficial del club, es va incorporar una secció dedicada exclusivament a les Penyes. En aquesta secció s’hi troba informació molt diversa sempre en relació a les Penyes del FC Barcelona. Així, s’hi dedica un apartat a les notícies que s’hi van produint en el món penyístic, es facilita una agenda setmanal d’actes i una gran varietat d’informació de servei, així com un llistat de totes les Penyes barcelonistes d’arreu del món, a més d’altres continguts.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana