Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Reunió Plenària del Consell Consultiu de Penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

13.07.2007 11:32

Reunió Plenària del Consell Consultiu de Penyes

www.fcbarcelona.cat


La cita va tenir lloc després de dues jornades dedicades a posar els punts en comú entre els diferents grups de treball del Consell Consultiu i la presentació de les diferents candidatures a la organització de la Trobada Mundial de l’any 2008.


El diumenge 8 de juliol, a la Sala Paris del Camp Nou, es va celebrar la reunió Plenària del Consell Consultiu de Penyes, per posar punt i final a una temporada en la que els grups del Consell han treballat intensament per presentar noves propostes, en els diferents àmbits d’actuació, que afavoreixin i millorin les relacions entre el Club i les seves penyes.

DSCF2077.JPGLa jornada va començar el divendres a la tarda amb la trobada de cadascun dels portaveus que integren els sis grups de treball per posar en comú amb els companys la feina que cada grup havia desenvolupat durant el darrer trimestre. El dissabte al matí cadascun dels grups es va reunir a les oficines del Club, per acabar de perfilar les propostes a presentar a la reunió que havia de tenir lloc l’endemà amb els directius Alfons Godall i Joan Boix, i el cap de l’Àrea Social, Josep Maria Fontclara. Posteriorment, els 34 delegats es van reunir conjuntament, per parlar sobre temes que afecten a tot el Consell.

L’objecte de la reunió de dissabte a la tarda va ser la Trobada Mundial de Penyes. En primer lloc, la penya organitzadora de la Trobada Mundial d’enguany -la Penya Barcelonista Collblanc Torrassa- va informar a tots els assistents l’estat en que es troba la organització de l’esdeveniment, amb data encara per concretar, en funció del sorteig del calendari de la Lliga previst per aquest dijous 12 de juliol.

Posteriorment, les tres penyes candidates a la organització de la Trobada Mundial de l’any 2008, la Penya Barcelonista de Premià de Mar, la Peña Barcelonista de Totana i la Peña Barcelonista Josep Lluís Núñez de Tarazona de la Mancha, i acompanyades de representació institucional de cadascuna de les seves poblacions, van presentar el projecte a tot el Consell, el qual haurà de donar el seu vot, d’acord amb les penyes de la seva zona, en el Congrés de Penyes, emmarcat com un dels actes principals durant la Trobada Mundial de l’Hospitalet.

La jornada de diumenge va començar amb una visita a la nova oficina del departament de penyes per tal que cadascun dels representants comprovés in situ el funcionament d’aquesta i conèixer el lloc on a partir d’ara s’atendran a les penyes que representen. Seguidament i a la Sala París, el Sr. Godall, que va presidir la reunió, va fer balanç de la temporada, basant-se sobre tot en l’aspecte esportiu.

Com a punt final del cap de setmana i de la temporada es va celebrar un dinar al Restaurant Paradís de Barcelona amb l’assistència també dels directius de l’Àrea de Penyes.

Reunió Plenària del Consell Consultiu de Penyes
Propostes dels grups de treball:
- Grup de Gestió d’entrades 
- Posada en marxa de la nova central de Reserves 
- Nou sistema de recollida de les entrades.
- Grup de Màrqueting 
- Acord amb el patrocinador ACER per l’oferiment de productes a les penyes. 
- Nova Visa Barça pel penyista.
- Grup Esport i Penyes
- Organització del Torneig de Futbol 7 a la ciutat esportiva el 27/28 i 29 d’agost.
- Grup Normativa 
- Adaptació de la normativa per la creació de les noves penyes.
- Grup Comunicació 
-  Nova oficina d’Atenció a les Penyes
- Grup Partits al Camp Nou 
- Aparcament autocars a l’Estadi dies de partit 
- Caravana al Camp Nou 
- Animació a l’Estadi


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana