Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El barcelonisme, present a Cerdanyola del Vallès


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

22.06.2007 13:09

El barcelonisme, present a Cerdanyola del Vallès

La Penya Barcelonista de Cerdanyola del Vallès va ser l’amfitriona de la XVIII Trobada de Penyes Barcelonistes del Vallès el 3 de juny passat.


Van ser multitud de penyistes els que es van donar cita a Cerdanyola del Vallès per gaudir d’aquest esdeveniment. La Trobada va començar a la plaça Jaume Grau i Altayo. Totes les penyes assistents anaven engalanades amb els seus estendards i preparades per participar en un gran esmorzar. L’àpat va estar amenitzat pel grup de balls populars L’Esbart de Sant Marçal i per la banda de músics de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès.

Tot seguit, des de la seu de la Penya de Cerdanyola del Vallès, va sortir una Cercavila que va voltar els carrers que arribaven fins a l’Ajuntament de la localitat. Va ser en aquest moment quan els representants del FC Barcelona, els directius de la Comissió Social Marc Carrasco i Manel Soldevilla, es van sumar a la celebració.

Reconeixement de l’Ajuntament

trobadas_juny_07_083.jpgA la plaça de l’Ajuntament, el regidor d’esports Santiago Calluelas va atorgar una rajola commemorativa al president de la Penya Barcelonista de Cerdanyola del Vallès, Joan Puig. Aquest és un símbol que l’Ajuntament de la localitat ofereix a totes aquelles institucions que fan que Cerdanyola del Vallès sigui protagonista d’esdeveniments tan especials com aquest.

En acabar l’entrega d’aquest detall de reconeixement, tots els penyistes assistents van tornar a la plaça Jaume Grau i Altayo. Va ser el moment d’obsequiar les penyes convidades amb una medalla que els farà rememorar aquesta XVIII Trobada de Penyes. Aquest acte va ser previ al tradicional intercanvi d’estendards. La Penya Barcelonista de Montmeló va cedir l’estendard de la Trobada a la Penya Barcelonista de Cerdanyola del Vallès, actual organitzadora.

Representació de l’handbol

El directiu Joan Franquesa i els jugadors del FC Barcelona Cifec Víctor Tomás i Joan Cañellas van assistir al dinar de gala de la Trobada. Van ser moments carregats d’il•lusió per l’atenció que els jugadors d’handbol van demostrar als més petits. Tots dos, molt amablement, van signar autògrafs i es van deixar fotografiar pels seguidors presents.

Finalment, el directiu Joan Franquesa va obsequiar la Penya de Cerdanyola del Vallès amb una placa commemorativa d’aquest esdeveniment en nom del FC Barcelona. Aquest va ser el moment escollit per felicitar l’organització i fer una crida als més joves per instar-los a rejovenir el moviment penyístic.

El barcelonisme, present a Cerdanyola del Vallès


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana