Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta, amb les penyes de Girona


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

20.06.2008 12:10

Laporta, amb les penyes de Girona

www.fcbarcelona.cat


El president Joan Laporta va apel·lar a la unitat del barcelonisme en la X Trobada de Penyes de Girona i el 35è aniversari de la seva amfitriona, la Penya Barcelonista d’Olot i comarca, el 21 de juny passat.


El president del FC Barcelona va subratllar des de la Garrotxa que la seva aspiració és que no hi hagi fissures en el món barcelonista després del procés de la moció: “El que més desitjo és que aquest procés no porti enfrontaments entre barcelonistes sinó que cerquem entre tots la unitat del FC Barcelona”. El president va recalcar: “Hem d’aconseguir entre tots portar el procés amb excel•lència.”

El pes de la gestió

1450-004.JPGJoan Laporta va considerar que té més pes la gestió efectuada que els motius de la censura: “Si posem a la balança el que s’ha fet i els motius de la censura crec que és desproporcionat”. Pel que fa a un dels motius de la moció de censura, que fa referència a la manera de gestionar el club del mateix president, Laporta va assenyalar que cal dirigir amb fermesa l’entitat: “Per dirigir el Barça s’ha de tenir caràcter. Sóc humà, també cometo errades, però sóc tal com raja, directe i sempre vaig de cara. Cap pressió em farà canviar els meus ideals”.

Il•lusió per repetir èxits

IMG-0011.JPGPel que fa a l’aspecte esportiu el president va admetre que se sent “il•lusionat” pel canvi de cicle liderat per Guardiola i va apuntar que “les dues Lligues i la Champions aconseguides en cinc anys no tenen precedents en la història del club”.

El president Laporta va fer aquestes reflexions en els parlaments d’abans del dinar de gala d’aquesta cita penyística tan important per a les comarques de Girona. I és que a aquest acte hi van assistir uns 500 barcelonistes.

Gran representació del club

Acompanyant Joan Laporta també van assistir a aquesta Trobada el vicepresident Alfons Godall, els directius Joan Boix i Jacint Borràs, el directiu de la Comissió Social Xavier Ferrer i l’exjugador Julio Alberto Moreno.
Laporta, amb les penyes de Girona
Diada plena d’activitats
L’organització d’aquesta Trobada va preveure, a més, tot un seguit d’activitats durant el matí. Una recepció, una missa, una gran exhibició de patinatge i un partit de futbol van ser alguns dels actes d’aquesta diada. L’instant més emotiu va ser la videoconferència del tenor Josep Carreras, soci d’honor de la Penya Barcelonista d’Olot, el qual va felicitar la penya pel seu 35è aniversari.

La brillant organització i els nombrosos participants van fer d’aquesta Trobada un gran èxit.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana