Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El directiu Borràs inaugura dues noves penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

15.05.2008 13:18

El directiu Borràs inaugura dues noves penyes

www.fcbarcelona.cat


La Penya Barcelonista París 2006 i la Penya Barcelonista de Besalú “Can Quei” van ser oficialment inaugurades pel directiu del FC Barcelona Jacint Borràs.


En un acte curt però amb gran dosi d’emotivitat es va inaugurar una nova penya a Barcelona. La Penya Barcelonista París 2006 es va donar d’alta un any després de la consecució de la segona Lliga de Campions a la capital francesa, però no ha estat fins a l’11 de maig que no s’ha fet la inauguració.

El directiu del FC Barcelona, Jacint Borràs, va presidir l’esdeveniment i va animar els penyistes presents a seguir fent barcelonisme. Borràs va ser acompanyat per l’exjugador Joan Torrent i pel delegat del Consell Consultiu de Penyes de Barcelona Oriental, Josep Guzmán.

IMG_1889.jpgEl president de la penya, Jaume Molist, va donar la benvinguda a tots els penyistes assistents a l’acte, en què, a més de desenes de socis, hi van assistir representants de les Penyes Barcelonistes de La Massana (Andorra), Pinar del Río (Cuba) i Caldes d’Estrac.

El to festiu el va donar el gran Rudy Ventura, que, fent sonar l’himne del Barça i el de les penyes amb la seva trompeta, va crear una bonica atmosfera blaugrana.

Besalú inaugura la seva penya

Amb nombroses activitats es va inaugurar, l’1 de maig, la Penya Barcelonista de Besalú “Can Quei”. Els directius del FC Barcelona Joan Boix i Jacint Borràs, així com l’exjugador Julio Alberto Moreno, van assistir al partit de futbol entre el juvenil del FC Barcelona i el CE Besalú.

Més tard, el Poliesportiu de la localitat va aplegar 250 barcelonistes per celebrar aquest important esdeveniment. Els representants del FC Barcelona van estar acompanyats pel president de la penya, Marc Vergés, l’alcalde de Besalú, Lluís Guinó, els regidors Jordi Padilla i Marta Serra i el delegat del Consell Consultiu de Girona Sud, Pere Freixa.

La Penya Barcelonista de Besalú va ser fundada el febrer del 2008, té el número de credencial 1874 i té la seva seu al Restaurant Can Quei.

El directiu Borràs inaugura dues noves penyes


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana