Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


The heroes of ‘82, with the Supporters Clubs


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

17.05.2007 13:39

Els herois del 82, amb les penyes

www.fcbarcelona.cat


Les penyes que van assistir a la recepció d’abans del partit amb el Betis van homenatjar els jugadors que van guanyar la segona Recopa d’Europa ara fa 25 anys.


La recepció de penyes del 13 de maig va ser molt especial per als 200 barcelonistes presents a la Sala París del Camp Nou. I és que hi van ser presents els campions de la segona Recopa d’Europa guanyada a l’estadi davant l’Standard de Lieja (2-1).

Quini, Paco Martínez, Simonsen, José Manuel Martínez, Olmo, José Vicente Sánchez, Artola, Estella, Miranda, Pepito Ramos, Morán, 'Lobo' Carrasco, Moratalla, Zuviría, Andrés Ramírez i Paco Clos acompanyats per la copa aconseguida, van ser reconeguts i molt aplaudits pels penyistes. Més tard, seria el Camp Nou el que els regalaria una gran ovació.

Presentació dels cartells

Abans d’iniciar la recepció, les Penyes Barcelonistes del Palau d’Anglesola i de Pineda van presentar els seus cartells per a les seves respectives trobades de zona que organitzaran properament.

Primer va ser el torn de la Penya Barcelonista del Palau d’Anglesola, una penya jove però molt activa que organitzarà la II Trobada de Penyes a Lleida Sud. A l’acte hi va assistir el president de la penya, Josep Maria Crespo, i el delegat de la zona, Lluís Pérez.

Més tard, va ser la Penya Barcelonista de Pineda de Mar que, amb el seu president al capdavant, Manel Flores, va presentar als assistents el cartell de la XV Trobada del Maresme, obra de Joan Caimel. Van acompanyar a la penya l’alcalde de la localitat, Joan Morell, i el regidor de cultura, Joan Rodés.

Barcelonisme des de la llunyania

qm3d1806.jpgEntre les penyes assistents cal destacar dues que viuen el barcelonisme des de molts quilòmetres de distància. Es tracta de la Fan Club Barcelona de Rosmalen a Holanda i la Penya Barça de Tombuctú a Mali.

La Penya Barça de Tombuctú estava representada pel seu president i fundador, Azima Ali. Azima vol donar a conèixer la penya dins de la seva comunitat amb grans propostes de difusió com és l’organització d’un torneig de futbol. A més, ha estat col•laborant amb la Fundació del FC Barcelona en el viatge que van fer a Mali.
Els herois del 82, amb les penyes
La Penya Barcelonista de Torrelameu inaugura escut
Després de la recepció, la Penya Barcelonista de Torrelameu va ser la protagonista. Aquesta associació va fer la inauguració del seu escut al Camp Nou acompanyat de 35 socis. Els directius de la Comissió Social Josep Ignasi Macià i Patrick Auset van ser els encarregats de fer aquesta emotiva inauguració.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana