Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tickets for a possible CL final in Moscow


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

18.04.2008 17:02

Entrades per a la possible final de Moscou

www.fcbarcelona.cat


El pròxim 21 de maig, l'estadi Luzhniki de Moscou acollirà la final de la Lliga de Campions, on s'hi trobaran dos dels quatre equips que encara queden a la competició (Liverpool, Chelsea, Manchester United i FC Barcelona).


La UEFA ha demanat als equips semifinalistes, l'avançament del procés de reserva de localitats per a la final, amb l'objectiu de minimitzar els assumptes burocràtics (per entrar a Rússia cal que tots els aficionats portin el visat) i logístics (l'avió és gairebé l'únic mitjà de transport ràpid fins a Moscou) que poden derivar-se d'un desplaçament com aquest.

En compliment d'aquesta petició de la UEFA, el FC Barcelona engegarà, la setmana que ve, el procés de reserves de localitats per a la final.

PROCÉS DE SOL·LICITUD I ASSIGNACIÓ PER A LES PENYES, PAS A PAS

Des del dilluns 21 d’abril fins al dilluns 28 d’abril estarà obert el procés de sol•licitud de les entrades per a la final de la Lliga de Campions (21 de maig).

Procediment

El procés de sol•licitud per a les penyes serà l’habitual. Les penyes hauran d’enviar la petició al departament d’Aforaments del club a través dels canals següents:

- Mail: reserva.penyes@fcbarcelona.cat
- Fax: 934.963.701

Podeu descarregar el formulari fent clic aquí .

Entrades disponibles

En total, el FC Barcelona disposarà de 21.000 localitats. Com és habitual en tots els desplaçaments de la Lliga de Campions d'aquesta temporada, el 80% d'aquestes entrades es destinarà als socis i penyes del club, mentre que el 20% restant serà per cobrir els compromisos institucionals, esportius i contractuals del FC Barcelona.

Preu de les entrades i assignació

El preu de les entrades per les penyes es divideix en dues categories: 80€ i 140€.
El dia 30 d’abril, si el FC Barcelona s’ha classificat per a la final, es procedirà a l’assignació d’entrades d’acord amb els coeficients aprovats pel Consell Consultiu i el número de penyes que n’hagin demanat i que compleixin normativa.

Posteriorment, amb data que ja us confirmarem, estarà disponible la informació de les entrades assignades a les penyes, així com del procés de pagament i recollida i més detalls necessaris per desplaçar-se a Moscou.

VIATGE A MOSCOU

El club posarà a disponibilitat dels socis i penyes que hagin estat agraciats amb una entrada la possibilitat de desplaçar-se amb el viatge oficial organitzat per l’agència RACC viatges.

En els pròxims dies s'informarà de les alternatives, totes les condicions i dels preus dels paquets de viatge. Tota aquesta informació també es podrà trobar al lloc web del club.

Entrades per a la possible final de Moscou
Tràmits de visat i normativa UEFA
Cal tenir en compte que per entrar a Rússia és necessari tenir el visat. Per aquest motiu, el club està col•laborant amb el consolat de Rússia a Barcelona per tal de facilitar totes aquestes gestions. Els socis i penyistes amb entrada assignada seran informats de la manera més àgil per tramitar el visat. El preu que el consolat cobra per la tramitació del visat és de 35€.

Recordem que d’acord amb la normativa UEFA i per raons de seguretat cal que tots els aficionats desplaçats a Moscou s’identifiquin amb el nom i número de passaport. Properament també us informarem de com es farà el procés de recollida d’aquesta documentació.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana