Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Trobada Mundial: satisfacció general


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.04.2008 13:48

Trobada Mundial: satisfacció general

www.fcbarcelona.cat


Diumenge es va posar el punt i final a dues jornades de barcelonisme intens a l’Hospitalet de Llobregat. Des del club, l’organització i els assistents s’apunta que la XXXI Trobada Mundial ha estat un esdeveniment emotiu i càlid.


Segons el directiu responsable de l’Àrea de Penyes del club, Jacint Borràs, la cita ha estat un èxit de participació i alhora, d’intercanvi de impressions entre l’entitat i les penyes. “La Trobada ha estat molt satisfactòria. Volem impulsar que les penyes es revitalitzin i es dinamitzin. El club es posa a la seva disposició”, va reconèixer Borràs.

La resposta ciutadana

QM3D3071.jpgDurant els dos dies, la ciutat del Barcelonès ha demostrat la seva afició pel Barça, engalanant balcons i molt present en els diferents actes organitzats en els punts neuràlgics de la Trobada, com al Parc de les Planes o en la inauguració del monument al Parc de la Marquesa.

“Som veïns del Camp Nou. A L’Hospitalet de Llobregat, hi ha entre 15.000 i 20.000 socis del Barça i aquest esdeveniment, la Trobada, ha fet que els veïns, els socis i els simpatizants han mostrat el seu barcelonisme. Estem molt satisfets amb la resposta ciutadana”, va subratllar el directiu blaugrana.

Molta feina però satisfacció

Des de la Penya Barcelonista Collblanc-Torrassa, organitzadora de l'esdeveniment, tota la feina ha tingut recompensa en l’èxit de la Trobada. “Estem molt contents i satisfets. No hi ha hagut cap problema destacat. L’organització de la Trobada ha requerit molta feina però l’Ajuntament ha ajudat molt i també el FC Barcelona. Li hem posat molt de ‘carinyo’ i estima i ara tothom coneixerà la vicnulació de l’Hospitalet i el Barça. Tothom ha respost”, va destacar Mercè Oller, la vicepresidenta de la Penya i un dels motors de la Trobada.

Trobada Mundial: satisfacció general

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Els ex jugadors noten l’estima
Julio Alberto Moreno i Hristo Stòitxkov han participat activament en tots els actes de la Trobada. Els ex jugadors han notat que, tot i que ja no corren per la gespa, els penyistes s’han apropat per demanar-los contínuament autògrafs i per conversar amb ells. Julio Alberto admet que ha estat especial per a ells: "Participar i assistir en aquests actes amb les penyes és molt maco. Quan surts de Catalunya i veus a penyes amb més de 1000 socis, que ho saben tot i que ho donen tot pel Barça, és molt emocionant."


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana