Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les penyes d’Osona i Ripollès, a Ribes de Freser


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

23.02.2008 12:43

Les penyes d’Osona i Ripollès, a Ribes de Freser

www.fcbarcelona.cat


Ningú es va voler perdre la gran festa de les penyes d’Osona i el Ripollès el 17 de febrer.


I és que les catorze penyes de la zona van ser presents en la celebració del 25è aniversari de la Penya Barcelonista Vall de Ribes, commemorat amb la V Trobada de Penyes d’Osona i el Ripollès.

La V Trobada de Penyes d’Osona i el Ripollès es va viure amb la dolça ressaca d’una jornada de Lliga propícia als interessos barcelonistes. “El Madrid a 5 punts, encara hi ha Lliga” era la frase més repetida entre els gairebé 150 barcelonistes presents a Ribes de Freser.

Optimisme i emoció

Vtrobadaosonairipolles_025.jpgTot i l’optimisme viscut durant tota la diada, l’emotivitat va ser un fet destacat. Sobretot la del president de la Penya Barcelonista Vall de Ribes, Enric Requena, que, després de fundar la penya, ara ha catapultat la institució ribetana com a president. Aquests anys de feina incansable es van fer palesos amb la organització d’una jornada de barcelonisme entranyable en què també va col•laborar el delegat del Consell Consultiu de la zona, Xavier Canudas.

Requena no va poder amagar la seva emoció en la benvinguda de les autoritats a l’Ajuntament. El Barça va ser representat pel directiu Joan Boix al capdavant, acompanyat pel directiu de la Comissió Social Pere Jané i l’exjugador Julio Alberto. Joan Boix va voler agrair la gran acollida a la bonica localitat per part del seu alcalde, Marc Prat, i de les penyes congregades.

Dinar de germanor

L’acte central de la diada penyística blaugrana va ser el dinar de germanor a l’Hotel Restaurant Sant Antoni. Allà es van aplegar gairebé 150 barcelonistes, que representaven 17 penyes catalanes. El directiu del FC Barcelona Joan Boix va recordar Ribes de Freser com una vila entranyable, ja que era el punt de partida de moltes excursions en la seva joventut. També va explicar als presents que el Barça és el tercer club més ric del món, però que és l’únic que ha aconseguit, a través de la Fundació, tres grans convenis: amb l’UNICEF, la UNESCO i l’ACNUR. Boix va convidar tots els barcelonistes a sentir-se’n orgullosos, ja que gràcies a tots el Barça dóna esperança a gent del planeta que no té accés a la sanitat, l’aigua o a un dinar diari.

Vtrobadaosonairipolles_034.jpgL’exjugador del FC Barcelona Julio Alberto Moreno també va dirigir unes paraules als barcelonistes assistents. Els va agrair l’estima que en rep i va explicar que mai com ara s’havia sentit tant estimat i emparat pel barcelonisme. I és que la seva feina dins el club a l’Àrea Social en relació amb les penyes i la Fundació ha fet que el món Barça el tingui com un model de superació.

L’acte va acabar amb l’entrega d’obsequis institucionals per a totes les penyes, l’Ajuntament i el FC Barcelona.

Cercavila i sardanes

La V Trobada va començar de bon de matí quan els carrers de la localitat ribetana es van tenyir de blaugrana gràcies als estendards portats per totes les penyes d’Osona i el Ripollès. La cercavila va comptar també amb els Gegants de Ribes i la Cobla Principal de Manresa. Durant el trajecte es va fer una aturada perquè els representants del FC Barcelona visitessin la seu de la penya amfitriona i signessin el llibre d’honor.

Un cop acabada la cercavila, es va fer l’audició de tres sardanes a la Plaça del Mercat de Ribes de Freser.
Les penyes d’Osona i Ripollès, a Ribes de Freser
17 penyes assistents
La V Trobada de Penyes d’Osona i el Ripollès va comptar amb el suport i l’assistència de disset penyes barcelonistes: la Penya Barcelonista Vall de Ribes, com a amfitriona; la Penya Barcelonista de Taradell; la Penya Barcelonista de Manlleu; la Penya Blaugrana de Torelló; la Penya Barcelonista Plana de Vic; la Penya Blaugrana Sant Joan Abadesses; la Penya Blau i Grana de Ripoll; la Penya Barcelonista Camprodon; la Penya Barcelonista Centelles; la Penya Blaugrana de Roda de Ter i les Masies; la Penya Barcelonista Vall de Bisaura; la Penya Barcelonista Campdevànol; la Penya Blaugrana de Montesquiu; la Penya Barcelonista Collsuspina; la Penya Barcelonista de Granollers; la Penya Barcelonista Solera de Calella, i la Penya Barcelonista d’Olot.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana