Mundial: Tots els blaugranes a quarts

Hoquei patins

28.09.2011 12:28

Els set jugadors blaugrana que participen al Mundial de San Juan ja han obtingut la classificació matemàtica per als quarts de final. Espanya va superar per 4-0 a Suïssa, mentre que l'Argentina va fer el mateix amb Itàlia (7-2).

Itàlia, per tant, serà el rival d'Espanya en els quarts de final. Els transalpins van acabar segons del seu grup després de perdre per 7-2 davant l'Argentina en un pavelló Aldo Cantoni que va presentar un ple espectacular amb més de 8.000 espectadors.

Panadero i Torras, protagonistes

Espanya va resoldre sense més problemes el seu últim partit de la fase classificatòria del Campionat del Món d'hoquei patins vencent per 4-0 a Suïssa. Aquest resultat la confirma com la primera classificada del grup amb un bagatge impecable, amb nou punts de nou possibles, 27 gols a favor i només dos en contra.

Els dos primers gols van ser obra del jugador del Liceu Bargalló. El primer va arribar als cinc minuts, mentre que el segon va ser materialitzat quatre minuts duespues, al 9. El tercer gol del partit va tenir color blaugrana. Va ser obra de Sergi Panadero abans d'acabar la primera meitat, mentre que el quart i últim va ser obra d'un altre jugador del FC Barcelona, Marc Torra.

Temporada 11-12