Consoliden una bona base (3-2)

Hoquei patins

20.09.2011 11:05

Millora sensible del joc global malgrat la derrota. El Barça, amb un equip de júniors i juvenils i amb només Egurrola i Borregán de sèniors, va plantar cara al Mataró fins que el capità va haver de descansar.

Els campions del món sub-20 s'incorporen aquesta setmana
Cairo comptarà amb tres jugadors més ja aquesta setmana. Es tracta dels júniors Xavi Barroso, Marc Julià i Pol Galvas, flamants campions del món júnior. Els tres nois van celebrar el títol dissabte a Barcelos (Portugal), en vèncer a Portugal la final del Mundial (2-6).

Encara amb Borregán i Egurrola com a jugadors del primer equip, el Barça va demostrar que la feina d’aquestes primeres setmanes de pretemporada comença a donar fruits. Si més no, l’equip de Gaby Cairo, amb el gran gruix de júniors i juvenils, va mantenir controlat el Mataró, equip de 1a Divisió, fins al segon temps. Els blaugranes van acabar els primers 25 minuts amb avantatge al marcador: 1-2, amb dos gols de Borregán.

Però quan el capità blaugrana va descansar, els del Maresme ho van aprofitar per tancar el partit amb un resultat de 3-2.

Tot i la derrota, el primer equip d’hoquei patins consolida una base de treball profitosa.

El pròxim test serà dijous, a Sant Hipòlit. El Barça s’enfronta al Voltregà (20.30 h), un rival d’OK Lliga.

Temporada 11-12