Les millors sensacions per acabar el 2010 (9-0)

Hoquei patins

18.12.2010 19:25

El Barça Sorli Discau tanca l’any amb una golejada a la segona jornada de la Lliga europea. Dos ‘hat-tricks’, de Marc Torra i de Jordi Adroher, i un gol de Borregán, Reinaldo i del júnior Jordi Gabarra han donat la victòria contra el Follonica.

El segon triomf a la segona jornada. A la Lliga europea el Barça Sorli Discau camina amb pas ferm. Si el primer partit a la pista del Saint Omer es va saldar amb una maneta (0-5), el segon al Palau contra un Follonica ben diferent al d’altres temporades ha acabat amb una pluja de gols (9-0). Els homes de Ferran Pujalte volien tancar l’any amb una victòria i també volien fer-ho de manera convincent. I així ha estat. Tots els jugadors disponibles –a excepció dels lesionats Carlos López i Sergi Panadero – han tingut minuts: els dos porters han jugat cadascun una part i els dos júniors convocats també hi han participat. Jordi Gabarra, fins i tot, ha marcat. Ha estat el 9-0 definitiu.

Partit trencat

2010-12-18_HOCKEY_PATINES_10.JPGEl Barça ha estat amo i senyor del partit des del primer segon de joc. En menys de tres minuts els blaugranes ja havien marcat dos gols. El primer, del capità. Alberto Borregán ha aprofitat per enganxar una pilota que havia quedat morta a l’àrea refusada d’un xut anterior. En l’un contra un davant del porter, Beto ha estat letal. I 30 segons després Marc Torra ha firmat la seva primera diana.

El Barça Sorli Discau ho ha fet fàcil davant d’un rival sensiblement inferior.Marc Torra ha marcat el 3-0 també en una jugada amb signatura pròpia.

La poca oposició del rival ha fet jugar a plaer els homes de Ferran Pujalte, que han patinat com han volgut. Jordi Adroher no s’ha estat de fer bona una assistència magnífica de Reinaldo García, un excel•lent organitzador del joc durant els 50 minuts.

Les rotacions de la banqueta han servit per desfogar els jugadors. I és que abans d’acabar la primera part Pujalte ja ha donat minuts un dels júniors convocats. Jordi Gabarra ha disposat de més de sis minuts en pista durant el primer temps, període en què encara han arribat dos gols més. Adro ha fet el 5-0 a menys de cinc minuts per al descans i Marc Torra ha completat el seu ‘hat-trick’ cap a les acaballes del primer temps.

Marca el júnior

2010-12-18_HOCKEY_PATINES_01.JPGAl segon període, més del mateix. Això sí, el ritme de gols ha afluixat. Jordi Adroher s’ha equiparat amb Torra i també ha firmat un ‘hat-trick’ en una acció en què ha recuperat la pilota i ha provat el xut des de la frontal. Ha estat tel 7-0. I el davanter de Ribes de Fresser podria haver marcat el vuitè però el xut immediatament posterior ha acabat al pal.

El vuitè blaugrana se l’ha adjudicat Reinaldo García. Una diana que ha precedit la millor rúbrica per a un partit simbòlic. Jordi Gabarra ha tornat a jugar al segon temps – ha substituït Xavier Barroso, l’altre júnior – per posar el 9-0 en culminar un contracop.

El primer equip d’hoquei patins es manté immaculat a la Lliga europea (dues jornades i dues victòries) i tanca l’any 2010 amb un regust molt més dolç.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 9
FOLLONICA HOCKEY, 0

FC Barcelona Sorli Discau (6+3):
Egurrola, Ordeig, Torra (3), Borregán (1), García (1) – cinc inicial – Barroso, Gabarra (1), Páez, Adroher (3), Fernández (ps)

Follonica Hockey (0+0): Tosi, Velázquez, Salvadori, Bracali, Pagnini – cinc inicial – Saitta, Naldi, Polverini, Franchi, Menichetti (ps)

Gols: 1-0, Borregán, min. 3; 2-0, Torra, min. 3; 3-0, Torra, min. 10; 4-0, Adroher, min. 13; 5-0, Adroher, min. 20; 6-0, Torra, min. 23; 7-0, Adroher, min. 32; 8-0, García, min. 42; 9-0, Gabarra, min. 47

Àrbitres: Torres i Pinto