El Reus guanya al Palau (2-4)

Hoquei patins

11.12.2010 20:29

Tot i un excel·lent Aitor Egurrola, el Tecnol Reus ha guanyat la partida al Barça Sorli Discau. Marc Gual ha obert el marcador i Reinaldo ha pogut empatar al descans. Però en el segon temps els reusencs han estat més efectius.

2010-12-11_FCB_SORLI_DISCAU_-_TECNOL_REUS_DEPORTIU_007.jpgDos gols de Gual i dos més de Caldú han servit perquè el Reus s’hagi imposat al Palau. Reinaldo García i Alberto Borregán han marcat, pel Barça Sorli Discau, dues dianes que han arribat sempre a remolc d’un marcador dominat per l’equip visitant.

El que podria haver estat una tarda rodona ha acabat desangelada. I és que el Vic ha guanyat el Liceo, un partit que ha acabat quan ha començat el Barça-Reus. Un resultat, d’altra banda, que afavoria tant els blaugranes com els reusencs. Però el Barça Sorli Discau també necessitava guanyar per tenir al puny la part més alta de la taula. La realitat ha estat finalment la victòria dels del Baix Camp, que es col·loquen líders en solitari a 10 punts de diferència del Barça.

El Pop manté l’empat a un

2010-12-11_FCB_SORLI_DISCAU_-_TECNOL_REUS_DEPORTIU_023.jpgEls dos equips s'han demostrat un gran respecte. Possiblement excessiu. Amb aquesta obertura de partit, Marc Gual ha estat el jugador més directe, ja que ha marcat el primer gol del partit. Gual és la gran referència dels d’Alejandro Domínguez, ara que el Negro no hi és.

El 0-1 ha estat l’únic cop que Aitor Egurrola ha estat sorprès. En la resta de la primera part el porter blaugrana ha estat superb, i gràcies a les seves intervencions el Reus no ha ampliat la diferència.

2010-12-11_FCB_SORLI_DISCAU_-_TECNOL_REUS_DEPORTIU_015.jpgEls jugadors de camp, però, han continuat amb aquesta responsabilitat que no els ha deixat jugar alliberats. Les ocasions més clares les ha protagonitzat Alberto Borregán, que ha hagut de demanar el canvi per un cop a la cama. Precisament ha estat Gual el que ha colpejat el capità blaugrana, cosa que li ha valgut un penal en contra que Mia Ordeig no ha convertit. Minuts després, també una acció amb Gual de protagonista ha suposat una falta directa a favor del Barça Sorli Discau, sancionada amb targeta blava. I la maledicció de les directes s’ha trencat quan Reinaldo García ha superat Trabal. Després de més d’una vintena de llançaments de faltes directes, els blaugranes han deixat enrere un autèntic llast.

La primera part ha acabat amb accions excel·lents d’Egurrola que els han salvat d'algun ensurt.

Minuts crítics

El segon temps ha començat amb la mateixa sensació. Sense el punt de velocitat final que hagués desfet la igualada a favor local, Xavi Caldú sí que ha marcat el segon per al seu equip.

Cal destacar que el Barça ha acabat el primer temps amb nou faltes acumulades, la qual cosa suposava que amb una falta més el Reus tindria un llançament de falta directa. I aquesta situació per evitar de fer la falta ha ajudat al fet que un contraatac ben portat per Gual s'hagi transformat en l’1-3.

Pujalte ha fet un triple canvi immediatament. Ha tornat a la pista Borregán, Panadero i Reinaldo. Abans del canvi, però, Ordeig ha pogut forçar un altre penal que, malauradament, Nalo no ha convertit.

2010-12-11_FCB_SORLI_DISCAU_-_TECNOL_REUS_DEPORTIU_006.jpgSegons després els blaugranes han acabat cometent la desena falta d’equip. Marín s’ha estavellat amb Egurrola, el millor del partit amb diferència. Ara bé, la competència per part de Trabal ha estat monumental. El porter reusenc ha avortat un parell de situacions clares dels blaugranes, un parell de llançaments en contraatac del Barça que ni Torra ni Panadero han materialitzat.

El quart del Reus

A tot plegat, s'hi ha afegit que el rellotge empenyia. Egurrola ha salvat els mobles en una nova sèrie de descontrol i contraatacs a banda i banda, fins que la pilota ha quedat amagada i Caldú l’ha fet entrar amb un toc suau. Aquest ha estat el quart dels del Baix Camp.

Borregán ha fet pujar el 2-4 quan quedaven menys de sis minuts per al final. Els blaugranes han provat de retallar la diferència, però tant Trabal com Egurrola han impedit que el marcador es tornés a moure.
El Barça Sorli Discau queda a 10 punts del Reus. Fotos: Àlex Caparrós-FCB
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 2
TECNOL REUS, 4

FC Barcelona Sorli Discau (1+1):
Egurrola, Ordeig, Panadero, Borregán (1), Reinaldo (1) –cinc inicial– Páez, Torra, Adroher.

Tecnol Reus (1+3): Trabal, Gual (2), Caldú (2), Casanovas, Molet –cinc inicial– Marín.

Gols: 0-1, Gual, min 4; 1-1, Reinaldo, min 15; 1-2, Caldú, min 30; 1-3, Gual, min 32; 1-4, Caldú, min 41 i 2-4, Borregán, min 44.

Targetes blaves: Gual (REUS) i Torra (FCB).

Àrbitres: Valverde i Sanz.