Surten victoriosos de Vilanova (1-3)

Hoquei patins

03.12.2010 22:23

El Barça Sorli Discau s’imposa per 1-3 al Vilanova en un partit molt viu. Alberto Borregán ha obert el marcador en el primer temps, i Torra i Panadero s'hi han afegit amb dues dianes més. Sergi Fernández ha estat brillant durant els 50 minuts.

La visita a les Casernes s’havia pres com a una autèntica prova de foc. I ho ha estat. El Patí Vilanova no s’ha arronsat durant tot el matx, en un partit en què el Barça Sorli Discau ha marcat les diferències ben aviat. El gol al primer temps de Borregán ha sigut clau en el desenvolupament de tot el període, perquè ha donat tranquil·litat per desplegar un bon joc. A la porteria la seguretat de Sergi Fernández també ha estat cabdal per garantir l’estabilitat blaugrana.

Tot i que els de Pujalte han dut les regnes del partit, Jordi Ferrer ha posat l’ai al cor amb l’1-2 quan quedaven cinc minuts per al final. Amb un Vilanova ficat de ple en el contraatac, Sergi Panadero ha tallat en sec l’embranzida local marcant l’1-3 definitiu, un resultat que dóna tres punts vitals a un Barça Sorli Discau que continua creixent.

El Vilanova bada i el Barça ho aprofita

Amb un pavelló de les Casernes ple de gom a gom (primer ple de la temporada), el primer equip d’hoquei blaugrana no s’hi ha deixat intimidar. Sent fidels al seu estil ofensiu, els jugadors del Barça han arrencat forts. Un error de Roger Rocasalbas, forçat per la defensa visitant, ha servit perquè Borregán hagi estat letal. Luis Gil s’ha trobat amb el 0-1 als onze minuts de joc, però el porter del Vilanova no ha encaixat cap gol més durant un primer temps en què els seus companys de pista han estat més atents en defensa i més àgils en atac. Ara bé, a la porteria contrària, un gegant Sergi Fernández ha avortat una rere l’altra les ocasions que generaven.

No ha estat fins al segon temps que el Barça Sorli Discau no ha ampliat la diferència. En una altra acció de treball des del darrere, David Páez ha recuperat la pilota, ha buscat una passada a cegues després d’un gir i Marc Torra l’ha caçat i ha posat el 0-2. El segon gol blaugrana ha caigut als dos minuts de la represa, cosa que ha ajudat a solidificar el seu domini sobre la pista.

Cinc darrers minuts d’infart

Però el Vilanova ha volgut jugar fins al final. I el públic i l’espectacle ho han agraït. El partit s’ha mogut a un ritme frenètic, rapidíssim, amb dos equips hiperactius tant de patí com de moviments amb la pilota.

Així, Jordi Ferrer ha trobat forat i ha superat un Sergi Fernández hermètic fins aleshores. L’1-2 ha estat l’únic 'però' del porter blaugrana, que ha fet un partit estel·lar.

Amb l’escurçament de la diferència, els de Josep Lluís del Riu s’han vist amb cor d’empaitar el Barça i treure alguna cosa en positiu. Amb un Vilanova bolcat en atac, els blaugranes han sabut treballar amb seny i experiència i han esperat el moment oportú per rubricar el triomf. Sergi Panadero ha sentenciat el partit amb un llançament al contraatac, el de l’1-3 definitiu. Amb només 23 segons de joc, doncs, els homes de Ferran Pujalte han assegurat un triomf tan necessari com vital.

VILANOVA, 1
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3

Vilanova (0+1):
Gil, Rocasalbas, Creus, Ferrer (1), Bartrés –cinc inicial– Roca, Galán.

FC Barcelona Sorli Discau (1+2): Fernández, Ordeig, Panadero (1), Borregán (1), Reinaldo –cinc inicial– Páez, Torra (1).

Gols: 0-1, Borregán, min 11; 0-2, Torra, min 27; 1-2, Ferrer, min 45 i 1-3, Panadero, min 50.

Àrbitres: Sandoval i Martínez.