Torna el millor Barça Sorli Discau (5-1)

Hoquei patins

26.11.2010 22:00

En un partit en què només es podia guanyar, el primer equip d’hoquei patins l’ha resolt amb victòria. Ha estat per 5-1 contra el Roncato Patí Vic, el botxí a la Supercopa. Els homes de Ferran Pujalte miren amb ambició cap al lideratge de l’OK Lliga.

De moment, només és una petita batalla guanyada en una guerra molt densa i llarga. El Barça Sorli Discau s’ha col·locat tercer a la classificació en la recta final de la primera volta de l’OK Lliga. Ja han començat els enfrontaments amb els rivals directes i l’objectiu dels blaugranes és sumar punts i esperar les relliscades del Reus i del Liceo, segon i primer respectivament. Amb partits com el d’avui, el primer equip d’hoquei patins torna a oferir la seva millor imatge, la que cal per optar a la revàlida del títol.

Ritme frenètic

2010-11-26_FCB_-_RONCATO_PATI_VIC-11.JPGEl Barça Sorli Discau ha sortit a totes. Amb una fortíssima pressió defensiva en tot el camp, els blaugranes no han donat treva a un Vic que ha anat a contrapeu en els primers minuts. Així, Reinaldo García, amb un xut creuat, ha marcat el primer gol del partit.

El replegament dels visitants ha tornat a anar tard en les moltes ocasions més que ha tingut el primer equip d’hoquei patins. Robant pilotes al mig camp i tallant les línies de passada, els de Pujalte han generat una ocasió darrere l’altra. Fins que un altre contraatac ha acabat amb una passada de Mia Ordeig perquè Nalo rematés al segon pal.

El 2-0 ha donat tranquil·litat a l’equip i també a la graderia, que gaudia amb l’espectacle al Palau.

El gol del Vic abans del descans

Però el Vic no s’ha desconcentrat. De mica en mica, amb les primeres rotacions, els d’Osona han arribat a la porteria blaugrana. Sergi Fernández ha desviat les comptades rematades que hi ha hagut. Però un xut des de la mitja distància de Sergi Pla ha suposat el 2-1. Mia Ordeig, que feia d’últim home, ha tapat l’angle de visió de Sergi Fernández i la pilota ha acabat dins d’una porteria gairebé hermètica.

El resultat ha valgut fins al descans, una diferència massa curta per tot el que ha generat el Barça Sorli Discau durant els primers 25 minuts.

Més igualtat

2010-11-26_FCB_-_RONCATO_PATI_VIC-13.JPGEl segon temps ha ofert un teva-meva més intens i amb dos equips amb cara de pomes agres. La desena falta d’equip del Vic ha donat la primera gran oportunitat per ampliar l’avantatge, però Pana s’ha trobat amb un Freixes avançat que ha desviat la pilota abans que pogués fer el llançament.

El patiment ha arribat segons després amb la desena falta del Barça. Lucas Ordoñez també s’ha trobat amb Fernández ben posicionat.

Reacció en cadena

Superat aquest moment de tensió, els jugadors blaugrana no han volgut patir més. L’objectiu ha estat continuar atacant, com en els primers minuts del partit. I seguint aquesta filosofia que els va molt bé, Panadero ha desencallat el marcador i ha posat un 3-1 molt tranquil·litzador.

Borregán ha sortit a la pista aleshores per continuar amb les rotacions de banqueta i tenir a la pista els millors homes i en les millors condicions. El capità, imaginatiu amb l’estic a la mà, ha clavat el quart, traient l’orgull del campió ferit.

2010-11-26_FCB_-_RONCATO_PATI_VIC-24.JPGTot i que les faltes directes han continuat sense entrar -ni per al Vic ni per al Barça-, els darrers minuts de partit han estat dominats pels locals, que han deixat la seva empremta en cada moviment.
Així, la rúbrica l’ha posada Reinaldo García, autor d’un hat-trick. Nalo s’ha trobat a la frontal de l’àrea i, seguint les instruccions de Carlos López, que ha seguit les evolucions del partit des de la graderia ja que continua de baixa per lesió, ha aixecat la pilota i ha fet el cinquè.
La fitxa del partit
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
RONCATO PATÍ VIC, 1

FC Barcelona Sorli Discau (2+3):
Fernández, Ordeig, Panadero (1), Borregán (1), Reinaldo (3) –cinc inicial– Torra, Páez.

Roncato Patí Vic (1+0): Freixes, Masoliver, López, Roca, Bancells –cinc inicial– Pla (1), Carbó, Ordoñez.

Gols: 1-0, Reinaldo, min 2; 2-0, Reinaldo, min 8; 2-1, Pla, min 13; 3-1, Panadero, min 34; 4-1, Borregán, min 36 i 5-1, Reinaldo, min 46.

Àrbitres: Galán i Prades.