Partit tranquil per començar la Champions (0-5)

Hoquei patins

20.11.2010 22:08

El Barça Sorli Discau ha inaugurat la Lliga Europea amb una victòria còmoda contra el Saint Omer. Els blaugranes han controlat el partit i han dictat sentència ràpidament.

Calia un partit còmode, en què el control fos dels blaugranes durant els 50 minuts. I el debut a la Lliga Europea contra el Saint Omer no es podia desaprofitar. I no s’ha fet. El Barça Sorli Discau ha dominat un rival, teòricament, inferior. Però no ha estat només la superioritat dels blaugranes, les sensacions en els jugadors han estat unes altres i l’hoquei del Barça se n’ha aprofitat.

Tres gols en 13 minuts

Els de Ferran Pujalte han marcat les diferències ben aviat. En poc més de tres minuts de partit Mia Ordeig ja havia superat Carles Cantarero. L’exporter blaugrana no ha tingut ni temps de refer-se del 0-1 que li ha arribat el segon, obra de Jordi Adroher. I Marc Torra ha firmat el tercer sis minuts més tard.

La rapidesa de patí i d’estic s’havia trobat a faltar en el joc blaugrana en les darreres jornades i, a la pista francesa, els blaugranes han retrobat la verticalitat en el seu hoquei.

El primer temps ha acabat amb el 0-3, una diferència curta perquè el Barça ha disposat de moltes altres ocasions que no ha aprofitat. D’altra banda, Sergi Fernández, porter durant els primers 25 minuts, ha estat hermètic i també ha aturat un penal del Saint Omer.

Petita davallada per tornar amunt

A la represa, la sortida s’ha fet amb un pèl de relaxament. Els blaugranes s’han tret un pes de sobre i han afluixat en el ritme de partit, però en cap cas ha perillat ni la victòria ni l’escurçament del marcador.

Mia Ordeig ha tornat a veure porteria quan quedaven set minuts per al final i Marc Torra ha pogut fer el cinquè gol de falta directa, però aquesta sí que és una assignatura pendent, ja que no l’ha convertit. Afortunadament, el mateix Torra ha culminat una acció d’atac immediatament després.

Egurrola també ha brillat. El defensor de la porteria blaugrana en el segon temps ha aturat una directa i ha mantingut a zero el marcador visitant.

SCRA Saint Omer, 0
FC Barcelona Sorli Discau, 5

Saint Omer (0+0):
Cantarero, Guilhem, Minuzzi, Dolce, Guilbert –cinc inicial– Merignac, Mathieu.

FC Barcelona Sorli Discau (3+2): Fernández, Ordeig (2), Panadero, Torra (2), Adroher (1) –cinc inicial– Egurrola, Páez, Borregán, Reinaldo.

Gols: 0-1, Ordeig, min 3; 0-2, Adroher, min 7; 0-3, Torra, min 13; 0-4, Ordeig, min 43 i 0-5, Torra, min 48.

Targetes blaves: Borregán (FCB).

Àrbitres: Tartarelli i Gallopi.