Tres punts al sarró (2-1)

Hoquei patins

13.11.2010 21:55

El Barça Sorli Discau ha suat per guanyar el Lloret però ho ha fet. Un gol de Mia Ordeig, en la primera part, i un altre de Reinaldo García, en el segon temps, han servit per donar el triomf als blaugranes.

El públic ha empentat el Barça Sorli Discau per aconseguir el triomf al Palau Blaugrana en un partit intens i en què el gol s’ha resistit fins al darrer tram. El primer equip d’hoquei patins ho ha provat de totes les maneres possibles, però la fortuna ha estat esquerpa fins al final de partit. Tres punts, aconseguits de manera agònica, si es vol, però que valen el seu pes en or.

El Barça ataca; el Lloret es tanca

2010-11-13_FCB_SORLI_DISCAU_-_CH_LLORET_001.jpg En la primera part la pilota gairebé ni ha sortit de la zona d’atac del Barça Sorli Discau. L’atac blaugrana ha estat insistent, però Ferran Serra i la defensa visitant han impedit el primer gol del partit. Ni de penal, provat per Borregán, ni en contraatac, ni de xut exterior els de Pujalte han estat afortunats. A l’altra porteria, Sergi Fernández ha estat atent a alguna jugada puntual dels d’Ivan Tibau, però el blaugrana no ha patit gaire.

Dos gols en un minut

La insistència ha tingut la recompensa amb l’1-0, que ha arribat quan faltava un minut per al final del partit. Mia Ordeig ha materialitzat el desig de tot l’equip. Però el primer gol del matx no ha estat l’únic del primer temps. Un contraatac del Lloret, amb el rellotge amb 22 segons encara per jugar-se, culminat per Jordi Rodríguez ha suposat l’empat a un amb què s’ha arribat al descans.

Sense encert

El Lloret ha sortit amb més força a la represa. Veient els problemes que ha tingut el Barça Sorli Discau en el moment de finalitzar les accions, els de la Selva han pressionat una mica més en atac.

Però d’aquesta manera també ha arribat abans la falta directa per als blaugranes, ja que el Lloret ha sumat la desena falta d’equip. Sergi Panadero no ha pogut convertir el que hauria estat el segon gol blaugrana. Ni ell ni cap dels seus companys en uns minuts de setge continu a la porteria de Serra. Ni amb superioritat en el contraatac, ni quan tothom ja celebrava el gol... Res. L’1 a 1 ha continuat vigent en el marcador. I encara sort que el Lloret, que també ha disposat d'una falta directa per l’acumulació de la desena blaugrana, ha errat el xut. Sergi Fernández ha endevinat el que pretenia Víctor Crespo.

El 2-1, per fi

Si alguna cosa ha continuat fent el Barça és anar a l’atac. I quan s’ha entrat en els darrers 10 minuts ha arribat el 2-1. Reinaldo García ha marcat un gol que prometia la glòria, i més després del que li ha costat superar Serra.

2010-11-13_FCB_SORLI_DISCAU_-_CH_LLORET_010.jpgPerò 10 minuts és molt temps. I les faltes s’han convertit en protagonistes. Els blaugranes han completat el segon cicle d’amonestacions i el Lloret ha disposat d’una altra directa. Rodri ha estat el responsable de llançar-la i, novament, Fernández ha desviat la pilota.

Ningú ha donat el partit per acabat fins al segon zero, i és per això que han sortit espurnes de qualsevol acció. Rodri i Nalo han vist la blava i, tot i que Panadero no ha aconseguit el tercer blaugrana, el triomf, ara sí, s’ha quedat a casa.