Tot i l’empat, “hem fet un pas endavant”

Hoquei patins

24.10.2010 16:24

El primer equip d’hoquei patins ha empatat a la pista del GEiEG en un partit en què el Barça ha ofert una millor imatge respecte al partit contra l’Igualada. Per a Ferran Pujalte, a hores d'ara, això és positiu.

El Barça Sorli Discau ha cedit quatre punts: la derrota contra l’Igualada i l’ empat a Girona. Però la temporada és molt llarga i tots els equips encara han de jugar molts partits i hi ha molts punts per sumar. Així, el tècnic blaugrana pensa que “aquest empat no ens ha de debilitar, perquè penso que hem fet un pas endavant respecte de l’altre dia”. Per a Ferran Pujalte, l’evolució del joc de l’equip ha estat evident. “La primera part ha estat molt bona, tot i que podríem haver fet algun gol més i aconseguir una diferència més àmplia”.

El paper dels àrbitres

L’entrenador blaugrana ha volgut destacar la diferència de criteri arbitral per al Barça i per al GEiEG sobretot en el darrer quart d’hora de partit: “Et quedes amb la sensació que a nosaltres ens han de fer alguna cosa escandalosa perquè l'àrbitre ens ho xiuli i, en canvi, sembla que hi ha una tendència a compensar”.

Dissabte que ve, contra el Sather Blanes
El pròxim rival del Barça Sorli Discau és el Sather Blanes. El partit de la cinquena jornada de l’OK Lliga tindrà lloc dissabte 30 d’octubre, al Palau a les 20 h. Els gironins han perdut en aquesta quarta jornada contra l’Igualada per 5-1 i són setens, amb quatre punts, tres menys que el Barça.