Un punt a Girona (3-3)

Hoquei patins

24.10.2010 14:15

El Barça Sorli Discau ha cedit un empat a Girona davant del GEiEG en un partit marcat per la divergència de criteri arbitral. Els de Ferran Pujalte han anat sempre per davant en el marcador, però no s’han pogut emportar la victòria.

Tot i començar molt bé i forts, el Barça Sorli Discau ha vist com el GEiEG ha pogut apropar-se i, en la darrera acció, empatar de falta directa. Els gironins han aprofitat al màxim les accions a pilota aturada. Dues faltes directes i un penal li han valgut l’empat contra el Barça en un partit marcat per les decisions dels àrbitres, sobretot per interpretar determinades situacions de joc de diferent manera a banda i banda.

El partit ha suposat el retorn de Mia Ordeig, que no havia pogut debutar per una pubàlgia, i de Carlos López, que es va fer una microruptura a l’adductor de la cama esquerra aquesta mateixa setmana. Tots dos hi han participat.

Primera part molt bona

Els homes de Ferran Pujalte han fet un gir de 180 graus respecte al partit contra l’Igualada, jugat al Palau fa una setmana. Amb més control del joc i bons moviments, els blaugranes han fet valer la seva qualitat i han arribar al descans amb un 0-2.

El primer gol l'ha convertit Marc Torra als cinc minuts de joc. Quan faltaven vuit minuts per al descans, Jordi Adroher ha fet pujar la segona diana visitant. Tot i ser una pista complicada, el partit s'ha encarrilat –els precedents de l’any passat servien per mantenir en alerta els de Pujalte.

Empat en el darrer instant

Però el gol de Casadevall, de penal, ja al segon temps ha estat un avís. Malgrat l’escurçament de les diferències, el Barça Sorli Discau ha continuat sent l’amo del partit.

Quan faltaven quinze minuts per acabar el partit ha començat el descontrol en forma de faltes. Els àrbitres han sancionat severament els blaugranes i, d’això, se n’ha aprofitat el GEiEG. De falta directa, Farrás ha posat el 2-2.

Els blaugranes han tornat a avançar-se, mitjançant Borregán. Però la divergència en el criteri arbitral ha continuat. Així, quan quedaven trenta segons per al final, Farrás ha tornat a clavar-se davant de Sergi Fernández, porter titular, i la falta directa s'ha convertit en el 3-3.

Reinaldo García podria haver posat el 3-4 segons després. Però, en aquest cas, el porter Gascón s’ha avançat al xut de Nalo i l’argentí no ha pogut culminar l’acció de falta directa.

GEiEG, 3
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3

GEiEG (0+3):
Gascón, Figa, Casadevall (1), Cruz, García –cinc inicial– Farrés (2), Ros, Ribes, Gaspar.

FC Barcelona Sorli Discau (2+1): Fernández, Panadero, Torra (1), Borregán (1), Reinaldo –cinc inicial– Ordeig, Páez, Adroher (1), Carlitos.

Gols: 0-1, Torra, min 5; 0-2, Adroher, min 17; 1-2, Casadevall, min 37; 2-2, Farrés, min 39; 2-3, Borregán, min 42 i 3-3, Farrés, min 50.

Àrbitres: Valverde i López.