Feina feta a Tenerife (2-4)

Hoquei patins

09.10.2010 20:30

Segon partit d’OK Lliga i segona victòria per a l’equip de Ferran Pujalte, que s’ha imposat al Tenerife per 2-4 amb un matx molt sòlid. Els gols han estat obra de Torra (2), Carlos López i Panadero.

El Barça Sorli Discau ha superat amb una victòria la seva primera prova a domicili a l’OK Lliga aquesta temporada. L’equip, encara sense el lesionat Mia Ordeig, ha anat per davant en el marcador des que MarcTorra ha avançat els de Pujalte a la primera part. Després, únicament ha patit fins que, un altre cop Torra, ha posat el 2-4 final. El partit, molt dur, ha servit perquè Sergi Fernández debutés en partit oficial amb el Barça Sorli Discau per la porta gran: la seva actuació ha sigut clau.

Mínim avantatge a la mitja part

L’inici de partit ha estat igualat, de domini altern, tot i que les millors ocasions han estat per als de Ferran Pujalte que, mitjançant Panadero, han estavellat una pilota al pal. El Barça Sorli Discau ha continuat insistint i ha trobat la recompensa cinc minuts abans de la mitja part, en una jugada en què s’han associat Borregán i Torra, que ha obert el marcador. Tres minuts més tard ha arribat el 0-2, obra de Carlos López, aquesta vegada amb Torra fent-li l'assistència.

Semblava que s’arribaria amb aquest resultat a la mitja part, però una jugada desafortunada, amb rebot inclòs, ha permès el Tenerife retallar diferències. Marc Coy ha estat l’autor del gol.

Sempre per davant

A la represa, un gol matiner de Panadero ha posat distància en el marcador. Quedaven poc més de 20 minuts de partit i el triomf començava a agafar forma, però novament una resposta ràpida dels tinerfenys, gràcies a un gol d’Àngel Rodríguez, ha frenat l’eufòria de l’equip blaugrana que, posteriorment, ha passat minuts d’angoixa a causa d’una falta directa que ha aturat Sergi Fernández, i per culpa de l’expulsió de Panadero, que ha deixat l’equip en inferioritat numèrica.

El gol de la tranquil·litat –i mai millor dit– per al Barça Sorli Discau ha arribat en una falta directa que ha executat brillantment Marc Torra. Era el 2-4 i la sentència.
L'equip ha sumat la primera victòria a la Lliga lluny del Palau Blaugrana. Foto: Arxiu FCB
LA FITXA
Cemento Teide, 2
Barça Sorli Discau, 4

Cemento Teide: Nicoletti, Àngel Rodríguez (1), Marc Coy (1), Marc Soler, Xavi –cinc inicial–, Saavedra, Gonzalo i Illa.

Barça Sorli Discau: Sergi Fernández, David Páez, Panadero (1), Adroher, Borregán –cinc inicial–, Torra (2), López (1) i Reinaldo.

Gols: 0-1, Marc Torra, min 20; 0-2, Carlos López, min 23; 1-2, Marc Coy, min 24; 1-3, Panadero, min 30; 2-3, Àngel Rodríguez, min 32 i 2-4, Marc Torra, min 45.

Àrbitres: Sandoval i De la Hera.