El gol d’or dóna la Supercopa al Vic (0-4)

Hoquei patins

26.09.2010 19:03

El Vic ha capgirat el 2-5 de l’anada per imposar-se al Palau per 0-4, amb gol d’or de Titi Roca a la pròrroga de la Supercopa. Els blaugranes s’han vist sorpresos per l’eficàcia golejadora visitant i no han estat capaços de marcar cap gol.

2010-09-26_FCB_SORLI_DISCAU_-_RONCATO_PATI_VIC_007.jpgAmb la presència del president del FC Barcelona, Sandro Rossell, estrenant-se en el càrrec a la llotja del Palau Blaugrana, i amb el prolegomen de la presentació del planter del Barça Sorli Discau, el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya no ha arrencat gens bé.

Una defensa molt ben ajustada per part dels de Quim López ha negat la possibilitat del Barça d’obrir el marcador. Sí que ho ha fet el Roncato Patí Vic. Tit Roca ha aprofitat un rebot de la pilota en un dels seus companys per despistar Egurrola i posar el 0-1 als sis minuts de joc.

Tot i que el Barça comptava amb el 2-5 de l’anada a favor, el desenvolupament del joc no ha afavorit la tranquil·litat dels locals. I és que, 10 minuts després, Miquel Masoliver ha clavat el segon gol osonenc.

Més inquietud ha generat un contraatac en què Lucas Ordóñez s’ha col·locat davant d’Egurrola tot sol. Però el davanter argentí ha fallat la jugada. Carlos López també ha fallat un penal que podria haver sigut la clau del pany de la defensa vigatana.

Cap a la pròrroga

2010-09-26_FCB_SORLI_DISCAU_-_RONCATO_PATI_VIC_005.jpgPerò el partit ha continuat igual de dens en el segon temps. Sense opcions clares en atac, o avortades pel Vic, els de Quim López fins i tot han eixamplat el marcador. Ha estat de penal. Jordi Carbó ha fet pujar el 0-3 que encaminava el partit a la pròrroga, sense que Borregán, amb un pal, i un cop de Nalo que també ha rebotat al pal, poguessin evitar-ho.

2010-09-26_FCB_SORLI_DISCAU_-_RONCATO_PATI_VIC_010.jpgEn el temps de decompte, el gol d’or ha decidit el partit. Podria haver estat a favor del Barça, perquè Reinaldo García ha llançat la pilota al pal, com a conseqüència d'una falta, en la que ha estat la 15a del Vic. Però ha estat Titi Roca, aprofitant la desena falta blaugrana en l’acció imminentment posterior, el que ha donat la segona Supercopa consecutiva al Roncato Patí Vic.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 0
RONCATO PATÍ VIC, 4

FC Barcelona Sorli Discau (0+0+0):
Egurrola, Páez, Panadero, Borregán, Reinaldo –cinc inicial– Torra, Adroher, López.

Roncato Patí Vic (2+1+1): Freixes, López (1), Roca (2), Bancells, Carbó –cinc inicial– Masoliver (1), Ordóñez.

Gols: 0-1, Roca, min 6; 0-2, Masoliver, min 16, 0-3, López, min 41 i 0-4, Roca, min 56.

Àrbitres: García i Valverde.