Espanya ja és a la final (4-0)

Hoquei patins - Europeu

10.09.2010 20:26

La selecció espanyola ha superat l’escull de semifinals contra França, un rival més complicat del previst, i ja és a la final de l’Europeu de Wuppertal. El blaugrana Marc Torra i el liceista Jordi Bargalló han estat els golejadors.

Després d’eliminar Itàlia, França ha estat la gran sorpresa de l’Europeu. I encara ha pogut ser més sorprenent perquè durant molts minuts ha tingut contra les cordes la vigent campiona, i gran favorita: Espanya. Però el combinat estatal ha pogut forçar una mica més al segon temps per obrir escletxa.

Fins aleshores, el combinat gal ha sabut mantenir a ratlla els de Carlos Feriche. Amb una defensa molt rígida, França ha arraconat literalment Espanya.

1-0 fins al descans

No ha estat fins al minut quatre que Jordi Bargalló ha pogut superar Gelabert, aprofitant una passada de Marc Gual. Amb un llançament creuat, el combinat espanyol ha obert el marcador, que s’ha quedat així fins ben entrat el segon període.

Quan els nervis començaven a aparèixer, Marc Torra ha donat alè amb un gol magnífic de vaselina que ha ajudat a guanyar confiança en el joc. Això i la davallada física dels francesos ha fet obrir les línies i forçar un penal. Torra, excel·lent executor d'aquesta mena de faltes, ha llançat un tir centrat i fortíssim que ha suposat el 3-0.

El darrer gol d’Espanya l’ha firmat Jordi Bargalló quan faltaven dos minuts per al final. Això ha posat la rúbrica i a donat l’accés a la final, que tindrà lloc demà dissabte, a les 21 h. Ara només cal esperar el rival, que serà el guanyador de l’Alemanya-Portugal.
ESPANYA, 4
FRANÇA, 0

Espanya (1+3):
Fernández, Ordeig, Gual, Gil, Bargalló (2) –cinc inicial– Torra (2), Adroher, Roca i Bancells

França (0+0): Gelabert, Gilbert, Weber, Sebastien, Guirec –cinc inicial– Guilbert i Tessier

Gols: 1-0, Bargalló, min 4; 2-0, Torra, min 27; 3-0, Torra (p), min 30 i 4-0, Bargalló, min 38.

Àrbitres: Pinto (POR) i Ullrich (ALE).