Liceo i Candelaria, a semis

Hoquei patins

18.05.2011 22:57

Sònia de Alba (Enviada especial)

Liceo i Candelaria són els primers equips classificats per a les semifinals de la F8. Els gallecs s’han imposat per 7-4 el Noia, mentre que els portuguesos han guanyat per 0-2 el Blanes en un partit que no s’ha decidit fins a les acaballes.

Els blaugranes han presenciat els dos primers partits de quarts

Els blaugranes, molt atents
El Barça Sorli Discau ha seguit fil per randa la primera jornada de quarts de final. L’equip ha presenciat tant el Candelaria-Blanes com el Liceo-Noia, parant més atenció al segon partit perquè d’aquest enfrontament ha sortit el seu hipotètic rival a la semifinal de divendres.

També han estat al pavelló els altres equips que participen a la Final a Vuit, com el Porto, el Valdagno i el Reus.
El Coinasa Liceo ha superat el Noia en un gran partit d’hoquei patins. Els de Carlos Gil s’enfrontaran a la semifinal contra el guanyador del Barça Sorli Discau-Porto.

Amb iniciativa per les dues parts, alternatives en el marcador i gols – tants com onze- el quadre gallec ha guanyat un pols titànic davant dels de Sant Sadurní, que també han fet mèrits més que suficients per avançar i ser a la semifinal.

Els de Ferran López s’han avançat amb dos gols, de Francesc Bargalló i Jordi Del Amor, però Pablo Álvarez i Pedro Afonso han empatat abans del descans. A la segona part, el Noia ha pogut avançar-se dos cops però ha quedat neutralitzat per l’efectivitat del Liceo, que al final ha obert escletxa i ha guanyat per 7-4. Álvarez, amb tres gols, ha estat el màxim realitzador del partit.

Mentre que el Sather Blanes de Ramon Benito ha quedat eliminat de la competició en la seva primera presència en una final europea. Fins al segon temps no s’ha mogut el 0-0 inicial. Ha estat el veterà Sergio Silva el que ha clavat el primer gol en un partit que ha continuat igualat fins que Montivero a falta de tres minuts ha marcat el 0-2 definitiu. Els portuguesos del Candelaria esperen rival que sortirà de l’eliminatòria Valdagno-Reus.