La millor manera de preparar la Champions (0-4)

Hoquei patins

07.05.2011 21:11

El FC Barcelona s’ha imposat còmodament a l’Enrile Pas Alcoi per un resultat de 0 a 4 en un partit totalment intranscendent per als blaugrana i en la que és la penúltima jornada de l’OK Lliga.

ENRILE PAS ALCOI, 0
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

Enrile Pas Alcoi (0+0):
Álvaro, Cancela, Pere, Cristian Santiago, Toni Pérez –cinc inicial–, César, Luis i Manel.

FC Barcelona Sorli Discau (3+1): Egurrola, David Páez, Panadero (1), Adroher, Borregán –cinc inicial– Ordeig, Marc Torra, Carlos López (1) i Reinaldo (2).

Gols: 0-1, Panadero, min 6; 0-2, Carlos López, min 24, penal; 0-3, Reinaldo, min 24 i 0-4, Reinaldo, min 29.

Àrbitres: Mayor i Varela.

L’equip dirigit per Ferran Pujalte ha superat amb èxit i amb contundència el que és el darrer partit lluny del Palau Blaugrana a la competició de la regularitat just abans d’afrontar la que s’ha convertit en el seu principal objectiu, la Champions, que tìndrà lloc del 18 al 21 de maig. El Barça Sorli Discau no tornarà a l’OK Lliga fins al 28 de maig, en l’última jornada al Palau davant el Liceo.

El Barça s’avança aviat

El partit d’aquest dissabte a la pista de l’Alcoi ha començat amb domini blaugrana. D’aquesta manera, ha estat el conjunt de Pujalte el que s’ha avançat en el marcador mitjançant un gol de Panadero en el minut sis. Després d’uns minuts de força igualtat, hi ha hagut molt moviment a ambdues banquetes. Els canvis dels dos conjunts han fet que la dinàmica del partit fos més igualada.

Molta activitat abans de la represa

En el minut 23, l’Alcoi fallava un penal que hauria suposat l’empat. I del possible empat s’ha passat ràpidament al 0-3 per a l’equip barcelonista. No ha estat fins als dos últims minuts quan ha tornat a haver-hi moviment en el lluminós. Així, i de penal, Carlos López aconseguia el 0-2 quan mancava un minut per al final de la primera meitat. I quan quedaven només 19 segons, Reinaldo posava el 0-3 amb el qual s’ha arribat al descans.

Segona part tranquil·la

A la represa, i molt ràpidament, Reinaldo ha afegit un gol més al seu compte particular (0-4). El mateix jugador ha tingut l’oportunitat d’ampliar les distàncies amb un nou llançament de penal que finalment no ha pogut transformar. Amb la comoditat en el marcador, doncs, el Barça Sorli Discau s’ha dedicat a mantenir el resultat i, tot i que hi ha hagut oportunitats per als dos equips, el resultat ja no s’ha tornat a moure.