Resolen fàcilment (4-2)

Hoquei patins

05.04.2011 22:30

El Barça Sorli Discau ha encarrilat ràpidament el triomf contra el Vilanova. Els blaugranes continuen demostrant un alt nivell de joc. Dos gols de Torra, un altre de López i un més de Panadero han donat els tres punts als blaugranes.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
CP VILANOVA, 2

FC Barcelona Sorli Discau (3+1):
Fernández, Ordeig, Panadero (1), Torra (2), Reinaldo –cinc inicial– Páez, Adroher, López (1).

CP Vilanova (0+2): Gil, Bartrés (1), Creus, Ferrer, Galán –cinc inicial– Rocasalbas, Gil (1).

Gols: 1-0, Torra, min 1; 2-0, Torra, min 13; 3-0, López, min 19; 3-1, Gil, min 43; 4-1, Panadero, min 48 i 4-2, Bartrés, min 50.

Targetes: David Paéz (blava) i Marc Torra (vermella).

Àrbitres: Valverde i Garmendia

Amb màxima concentració en el que tocava, el Barça Sorli Discau ha lligat la victòria contra el Vilanova en un partit difícil però que els blaugranes han fet fàcil. El primer equip d’hoquei ha marcat el ritme i només durant un impàs del segon temps els locals han afluixat, moment en què el Vilanova ha pogut marcar el seu primer gol. El segon ha estat conseqüència d’una directa per la targeta vermella que ha vist Marc Torra a 21 segons del final.

Solvents

Marc Torra ha fet valer la seva titularitat per anar directe a barraca. El davanter blaugrana ha trigat un minut i 13 segons en superar Luis Gil. L’1-0 ha estat ben cobert per una defensa àgil i que s’ha sabut moure ràpidament per recuperar pilotes i trenar contraatacs. Aquí la direcció de Reinaldo García ha estat sublim.

Així, 12 minuts després ha arribat el segon gol blaugrana, també firmat per Marc Torra. I el dorsal 10 del Barça Sorli Discau podria haver completat un hat-trick ja a la primera part si hagués convertit un penal a sis minuts pel descans. En aquesta ocasió el Vilanova i Gil han pogut evitar-ho.

En tot cas, el 3-0 sí que ha pujat al marcador blaugrana abans d’acabar el primer temps. Amb un xut fortíssim i recte, Carlos López, de penal, ha posat un resultat incontestable i que s’ha avingut al que s’ha vist sobre la pista.

Tot i això, el Vilanova ha pogut estrenar-se. Amb una sanció amb blava i directa, Jordi Ferrer ha trobat un impenetrable Sergi Fernández, que ha estat molt hàbil en les accions de perill que li ha creat l’equip del Garraf. Malgrat no poder marcar en la directa sí que la continuació ha servit per treure penal. Ara Rocasalbas ha estat l’encarregat de xutar-lo i s’ha tornat a trobar amb Fernández ocupant tota la porteria.

Sota control

2011-04-05_FCB_SORLI_DISCAU_-_CLUB_PATI_VILANOVA_025.jpgAmb la idea d’atacar més i més continuadament, el Vilanova ha sortit a la represa. Allà s’ha trobat, per enèsima vegada, amb Fernández. També amb la mala fortuna. Com en una contra portada per Galán, que ha estavellat la pilota al pal i el refús, que ha anat a parar a l’estic de Bartrés, ha acabat a la xarxa protectora que hi ha darrere de la porteria. També Rocasalbas ha intentat sorprendre però no ha pogut.

Pujalte ha decidit un triple canvi per no patir cap ensurt. Adroher, Torra i Panadero han fet el relleu a David Paéz, Nalo i López.

Però la insistència té premi. I Francesc Gil ha trobat la manera de marcar. El primer gol vilanoví ha arribat a set minuts del final del partit. L’acció cal valorar-la perquè l’estat de forma de Sergi Fernández és elevat. Ferrer, dos minuts després, s’hi ha trobat amb el porter blaugrana quan ha volgut aprofitar un altre penal.

Per no acabar patint, Panadero ha clavat el 4-1 a dos minuts de la conclusió. Un final un pèl enrarit per la vermella directa que ha vist Torra. Bartrés, de directa, ha deixat el 4-2 definitiu.