Golejada per seguir creient (1-6)

Hoquei patins

02.04.2011 21:05

El Barça Sorli Discau ha aconseguit superar la difícil prova de la pista del Roncato Patí Vic. Ho ha fet, a més, de manera contundent. Una victòria, aquesta, que permet al conjunt blaugrana continuar viu en la lluita pel títol de Lliga.

RONCATO PATÍ VIC, 1
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 6

Roncato Patí Vic (0+1):
Freixes, Borja López, Bancells, Pla, Ordóñez (1) –cinc inicial– Carbó, Terns.

FC Barcelona Sorli Discau (1+5): Egurrola, Ordeig (2), Panadero, Borregán (1), Reinaldo García (2) –cinc inicial– Torra, Adroher (1), López.

Gols: 0-1, Adroher, min 21; 0-2, Ordeig, min 37; 1-2, Ordóñez, min 41; 1-3, Reinaldo García, min 42; 1-4, Borregán, min 47; 1-5, Ordeig, min 49 i 1-6, Reinaldo García, min 50.

Àrbitres: López i Melero.

L’equip dirigit per Ferran Pujalte, després d’una primera meitat molt igualada i amb moltes ocasions per a tots dos conjunts, s’avançava en el marcador mitjançant un gol d’Adroher quan mancaven quatre minuts per al descans. A la represa, de clar color blaugrana, els de Ferran Pujalte han sentenciat el partit.

És un triomf de prestigi, dels que reforçen un equip que segueix fent camí, que segueix trobant-se a ell mateix, que segueix la trajectòria quasi impecable dels últims mesos, i que segueix creient en la Lliga. Aquest Barça Sorli Discau és capaç de tot, i així ho ha demostrat en un dels escenaris més complicats de la competició.

Bona gestió del joc

El Vic s’ha acostumat a fer la guitza als blaugranes i aquest cop somiava tornar a creuar-se en el camí blaugrana. De fet, al Barça Sorli Discau li ha costat arrencar el partit. Amb un bon posicionament sobre la pista, els atacs ordenats de l’equip osonenc trabaven la possibilitat d’agafar-los a contrapeu. Però a mesura que corria el rellotge, els blaugranes han sabut readaptar-se al joc. Així, en una jugada iniciada pel lateral, Jordi Adroher ha estat atent per agafar el rebot del llançament i superar Ernest Freixes.

Amb el 0-1 ha acabat el primer temps, amb millors sensacions de la diferència que oferia el marcador.

Trenquen el partit

I a la represa el positivisme ha continuat. El segon gol visitant també ha comptat amb Adro de protagonista, que ha intervingut en una jugada que ha acabat amb el llançament de Mia Ordeig.

Amb aquest coixí, sobretot de tranquil·litat i confiança en un hoquei cada cop més sòlid, els de Pujalte s’han trobat amb un penal en contra que Lucas Ordóñez no ha fallat.

Tot i l’escurçament del marcador, el Barça havia treballat molt bé per mantenir un ritme intens i al qual ja ha sucumbit el Vic. Sobretot perquè, un minut després, Reinaldo García ha clavat l’1-3 de falta directa, fent bona la desena falta acumulada pels vigatans.

A partir d’aquest moment, el Roncato s’ha vist obligat a obrir-se una mica més i replantejar el seu partit. I el posicionament ha afavorit encara més l’atac i el gol blaugrana. Beto Borregán, mestre en l’art del contraatac, ha obert el seu llibre i n’ha culminat un, el de l’1-4.

En els darrers dos minuts de partit, Ordeig, amb una bona jugada individual, i Reinaldo García, fent bona una acció duta a terme per Panadero, han fet valer el talent global per completar la golejada.