Jornada de moltes variables

Hoquei patins formatiu

17.03.2011 15:09

Un partit suspès, un altre inacabat, dues victòries i un empat. Massa irregularitats en la jornada de l’hoquei patins formatiu.

Divendres, 18 de març, 21 h
Els més petits del planter van tornar a ensopegar amb el Girona. De fet, van obtenir el mateix resultat que a la primera volta del campionat de Catalunya. Un empat a tres que no els fa abandonar el lideratge del grup P3 però que torna a fer palès que el ritme que duien és meritori i molt difícil. El Girona ha fet valorar una progressió de nota. Els d’Òscar González són primers amb 26 punts, cinc més que els gironins, els segons classificats.

Els juvenils, que tenien previst doble partit, van jugar només un. Contra el Vic B els blaugranes van guanyar per 6-3, un partit corresponent a la novena jornada. El de la desena es va suspendre per problemes al pavelló de Malgrat, on es jugava el partit. Els de Francesc Linares continuen al lideratge del grup PA, amb 27 punts. El segon classificat és el Cornellà A, amb 19 punts, i també un partit pendent.

Els juniors tampoc van poder acabar la jornada. Amb un 0-4 a favor contra el Sant Cugat, el partit es va haver d’aturar. L'àrbitre va tallar el partit al descans perquè es va sentir increpat per aficionats locals. Afortunadament el que sí que es va poder acabar va ser el del Noia, un partit que estava ajornat corresponent a la jornada 8. El Barça Sorli Discau va guanyar per 3-4 els de Sant Sadurní. Els blaugranes continuen també líders del grup PB, amb 21 punts.

El segon equip del Barça Sorli Discau jugarà aquesta pròxima setmana un doble partit. Dissabte rebrà el Manlleu a la pista de les Escoles Pies de Sarrià, camp de joc habitual, a les 18.30 h i dimarts visitarà la pista del GEiEG. Els d’Àlex Segura continuen segons, amb 43 punts, set menys que el líder, el Manlleu, que també té un partit ajornat.