Reus i Vic, també semifinalistes

Hoquei patins

25.02.2011 23:09

El Reus és el tercer equip que passa a la semifinal de la Copa del Rei de Blanes. Els del Baix Camp s’han imposat per 6-3 al Noia Freixenet en els quarts de final. I el Vic, amb molt de patiment, ha guanyat el Vendrell per 3-2 en un partit duríssim.

El Barça Sorli Discau, en pren nota
Els homes de Ferran Pujalte han seguit l’evolució dels dos altres partits de quarts de final des de les graderies de la Ciutat Esportiva de Blanes. Els blaugranes han tingut una jornada de descans per recuperar forces i preparar el partit de semifinals contra el Liceo.

I també per celebrar l'aniversari de Sergi Fernández, que fa 26 anys.
La segona semifinal de la Copa del Rei ja ha quedat assignada. El Tecnol Reus Deportiu i el Roncato Patí Vic es creuaran en la segona eliminatòria, a partir de les 22 h, després de la del Barça Sorli Discau – Coinasa Liceo.

Els dos partits de la segona jornada han estat molt més intensos que els de la primera jornada.

El Reus, en alerta fins al final

Els roig-i-negres han superat un Noia Freixenet que no s’ha deixat anar i ha mantingut el partit obert fins al final. I és que, tot i que sembli un resultat ampli, el partit ha estat ajustat i, quan faltaven dos minuts per a la conclusió, el resultat era de 4-3 a favor del Reus.

Els d’Alejandro Domínguez han estat els primers a marcar. Ho ha fet Jordi Molet en un refús d’un penal. I, dos minuts després, Xavi Caldú ha marcat el segon gol dels del Baix Camp.

Però els de la capital del Cava no s’han arronsat. Francesc Bargalló ha empalat un fort llançament i ha aconseguit retallar les distàncies.

L’alta intensitat sobre el parquet de Blanes ha continuat. El Reus, que havia permès que el seu rival es revifés, ha tornat a agafar les regnes del joc i Raúl Marín ha pogut superar novament Xevi Puigbí abans d’arribar al descans.

Però els de Ferran López han sortit amb més agressivitat en el segon temps. Aprofitant alguns desajustos defensius del Reus, el Noia, mitjançant Jordi Del Amor, ha aconseguit el 3-2. Caldú ha situat el quart reusenc i, mig minut després, Francesc Bargalló ha tornat a superar Trabal.

El 4-3 ha arribat en el minut 43 de partit, però fins a les acaballes tots dos equips han continuat apostant per l’atac i pel triomf. Així, en un contraatac Marín ha caigut dins de l’àrea i ell mateix ha convertit de penal el cinquè. El sisè, i definitiu, ha estat de falta directa per part del Noia. I Raúl Marín s’ha encarregat de confirmar l’accés del Reus a la semifinal.

El Vic sua fins al darrer segon

vicvendrell1.jpgEl Vendrell ha estat més que un digne quart finalista. Els de Guillem Cabestany s’hi han deixat la pell. Gairebé literalment. També el Vic, que ha vist com Titi Roca es lesionava abans del descans.

El partit ha començat de cara per al Vendrell. Un llançament de Cristian Rodríguez ha superat Ernest Freixes en el minut vuit de partit. Els osonencs, amb paciència, però, han continuat treballant i intentant obrir la defensa del rival. Romà Bancells ha trobat el moment idoni en el minut 16, quan ha fet un llançament que ha sorprès Carles Grau.

Amb l’empat a un s’ha arribat al descans. En el segon temps, un ex del Barça, Miquel Masoliver, l’ha desfet. Però la feina del Vendrell no ha afluixat. Al contrari, ja que ha posat tota la carn a la graella i el Vic ha bufat en algun instant.

Però han estat els de Quim López els que han aconseguit tornar a marcar en la recta final. El 3-1 ha arribat en el minut 45, obra de Borja López.

El matx ha continuat viu. Tant que el Vic ha comès penal i Cristian Rodríguez no ha perdonat.

Els darrers dos minuts de partit han estat d’infart. La tensió s’ha fet palesa a la pista, amb faltes duríssimes entre els dos equips que els ha fet acabar, pel que fa al Vic, amb tres jugadors de camp, i per part del Vendrell, amb dos. Cabestany s’ho ha jugat el tot pel tot canviant el porter per tenir tres homes en joc. Els darrers 30 segons han estat de màxima alerta, però el Vic ha sabut mantenir el 3-2 definitiu.