El Barça Sorli Discau passa pàgina (7-3)

Hoquei patins

12.02.2011 19:56

Llorenç Tarrés

Després de la derrota a la pista de l’Igualada, el conjunt de Ferran Pujalte ha recuperat aquesta tarda el camí de la victòria. Ho ha fet al Palau davant un GEiEG voluntariós però superat pel millor joc blaugrana.

La fitxa del partit
FCB SORLI DISCAU, 7
GEiEG, 2

FCB Sorli Discau (3+4):
Egurrola, Torra (2), Ordeig, Borregán, Reinaldo (2) –cinc inicial–, Páez, Panadero, Adroher (1), Carlos López (2), Sergi Fernández.

GEiEG (0+3): Gascón, Farrés, Ros (2), Vives, Casadevall –cinc inicial–, Figa, Gaspar, Ballart, García (1) i Sánchez.

Gols: 1-0, Torra, min 7; 2-0, Torra, min 8; 3-0, Carlos López, min 22; 4-0, Reinaldo, min 29; 5-0, Reinaldo, min 33; 5-1, Ros, min 38; 5-2 García, min 41; 6-2, Carlos López, min 47; 7-2, Adroher, min 48 i 7-3, min 48.

Àrbitres: Molina i De la Hera. Blava al blaugrana Reinaldo i al visitant Gaspar.

Pavelló: Palau Blaugrana.
Davant un rival valent, que ha vingut al Palau sense complexos, i contra els propis dubtes que podia generar un resultat com el sofert a Les Comes, el Barça Sorli Discau ha sumat dos punts importants, sobretot en l’aspecte anímic.

2011-02-12_FCB_SORLI_DISCAU_-_GEIEG_006.jpgEls de Pujalte s’han imposat al GEiEG en un partit que ha anat de menys a més, i en què ha costat agafar el ritme. No obstant això, dos gols pràcticament seguits de Marc Torra, el primer dels quals ha estat de bellíssima factura, elevant la pilota per sobre del porter Gascón, han trencat amb uns inicis en què havien estat els gironins els que dominaven més la possessió.

Enorme Egurrola

L’atacant català ha estat a punt de fer el tercer un parell de minuts després de tenyir el duel de color blaugrana. El pal ha rebutjat un hat-trick gairebé cantat, encara que també han fregat el gol els visitants, en dos contraatacs ben salvats per un inspirat Egurrola. El porter blaugrana també ha desviat espectacularment un llançament de penal que hauria pogut retornar l’emoció al duel.

Però el Barça Sorli Discau ja havia reescrit el guió. Eren els locals els que dominaven la pilota, amb un degoteig constant d’ocasions i fent córrer un rival al qual ja només una contra podia salvar. Però precisament d’un contraatac ha arribat el tercer gol del partit, el tercer del Barça Sorli Discau. Carlitos López, en velocitat, ha trobat l’escaire rival, aplanant encara més el camí de la victòria al descans (3-0).

Apareix l’olfacte de Reinaldo

2011-02-12_FCB_SORLI_DISCAU_-_GEIEG_015.jpgA la represa, mateix dibuix de partit. Un GEiEG voluntariós intentava ensumar la porteria rival, però Egurrola no deixava espais i el millor atac blaugrana feia la resta. Reinaldo García ha tret la màgia i dos gols de l’argentí han deixat el partit definitivament sentenciat.

Amb el 5-0, el duel s’ha obert. Fora tensions i talent al servei de l’espectacle, cosa que ha generat l’arribada de bones ocasions a banda i banda. Reinaldo ha tingut la seva per tornar a marcar, però aquesta vegada ha topat amb Gascón, i el GEiEG, de la mà de Ros, ha marcat el que habitualment s’anomena el gol de l’honor (5-1).

Però encara quedava temps per jugar i, quan restaven deu minuts per al final, els visitants han reduït una mica més la diferència aprofitant un cert relaxament col•lectiu dels barcelonistes. García, amb un golàs en acció individual, ha fet el 5-2 i ha donat una certa emoció al duel, en tot cas sempre sota el control dels de Pujalte. Carlitos López, amb una genialitat, ho ha certificat amb el 6-2, fent l’assistència de gol també per a Adroher, que ha suposat el setè un minut després. El gol final del visitant Ros ha posat la rúbrica a un duel entretingut però de color blaugrana.