Visita a la pista del primer botxí de la temporada

Hoquei patins

05.02.2011 14:20

El Barça Sorli Discau s’enfronta aquest diumenge a l’Igualada. Els homes de Ferran Pujalte visiten la pista d’un equip que, per bé que ha anat de més a menys, els va derrotar per 4 a 5 al Palau i que es troba a sis punts dels blaugrana.

L’OK Lliga es reprèn amb un Igualada-Barça Sorli Discau. Això serà diumenge, a les 13 h, en el que serà el darrer partit de la setzena jornada. Els blaugranes visiten les Comes, una pista sempre difícil, per jugar contra l’equip de l’Anoia, el primer conjunt que els va derrotar aquesta temporada.

Com arriba el Barça Sorli Discau

okstars4.jpgEl Barça Sorli Discau, després d’un cap de setmana sense competició per l’OK Stars, arriba descansat a la setzena jornada de l’OK Lliga. Descansat i preparat, perquè aquesta setmana els homes de Pujalte s’han entrenat al complex municipal La Bonaigua, a Sant Just Desvern, on fa unes setmanes l’equip ja hi va preparar el partit contra el Noia. L’equip tècnic del Barça ha volgut substituir el parquet del Palau pel terratzo amb l’objectiu d’adaptar-se a l’escenari del partit de demà.

Aquesta pista va ser, dissabte passat, l’escenari de l’OK Stars, la festa de l’hoquei patins, en la qual van participar tres jugadors del Barça Sorli Discau: Jordi Adroher, Sergi Fernández i Reinaldo García.

El rival

L’Igualada és un dels equips més perillosos de l’OK Lliga. De fet, els d’Ivan Sanz van ser els primers a vèncer el Barça Sorli Discau aquesta temporada amb un 4-5 al Palau Blaugrana.

En les dues darreres jornades, l’Igualada va guanyar l’Enrile PAS Alcoy (5-6) i el Noia Freixenet (4-3), respectivament, i es manté en la cinquena posició de la classificació amb 26 punts, a sis dels blaugrana. Aquesta temporada, l’equip de Sanz acumula un total de vuit victòries (dues menys que el Barça), dos empats i cinc derrotes.

Les frases dels protagonistes

Ferran Pujalte, entrenador del FC Barcelona Sorli Discau

“És un equip jove, que fa un hoquei ràpid i agressiu”.

“Som conscients que ens entrenem en una superfície no habitual per a nosaltres, però que és on juguem aquest cap de setmana. Qualsevol detall és important i l’adaptació al terratzo, sobretot en els primers minuts, pot ser definitiva”.

Mia Ordeig, jugador del FC Barcelona Sorli Discau

“S’havia de fer perquè el toc de pilota i de l’estic varia una mica. Així intentem anar preparats des de l’inici”.

“Cada partit és una història. És un partit que s’haurà de treballar i en què haurem d’aplicar tot el que hem fet aquesta setmana”.

Els blaugranes visiten Les Comes amb l'objectiu de tornar-los la derrota de l'anada (Fotos: Arxiu - FCB / www.fep.es)