Amb un peu i mig a la Final a Vuit (5-1)

Hoquei patins

22.01.2011 19:29

La tercera victòria europea manté el Barça invicte i líder del seu grup amb els nou punts possibles sumats i el situa més a prop de la Final a Vuit. Els blaugranes han superat el Blanes per 5-1.

Dos gols de Reinaldo García, un de Carlos López, un altre de Mia Ordeig i un més de Marc Torra. Per al Blanes ha marcat Lluís Teixidó. Aquests han estat els autors del 5-1 en la tercera jornada de la Champions d’hoquei patins. El Barça Sorli Discau ha confirmat la bona línia de joc –pensant a curt, mig i llarg termini, amb la Copa Continental, la Copa del Rei i l’OK Lliga– i també, no cal dir-ho, ha fet els deures a Europa. Els blaugranes han guanyat els tres partits jugats fins ara, situació que els fa ser líders invictes del grup B i, per tant, tenir a l’abast la classificació per a la Final a Vuit de la Lliga Europea, ja que dels quatre equips de cada grup, se’n classifiquen els dos primers.

Algunes ocasions i el gol de Nalo

2011-01-22_FCB_SORLI_DISCAU_-_SATHER_BLANES_003.jpgEl Blanes ha sortit amb més força respecte a l’equip que va visitar el Palau en la jornada de l’OK Lliga i que es van endur set gols en contra. Així, els de Ramon Benito han sabut contenir els blaugrana, tot i que han rebut algun ensurt. Un gol del Barça ha estat anul•lat perquè Panadero, el darrer a rematar una triangulació començada per Carlos López i seguida per Mia Ordeig, ha tocat la pilota amb el peu.

Aquest ha estat un dels primers avisos dels locals. D’altres s’han acabat estavellant al pal o al casc de Roger Fernández. El porter del Blanes ha estat més que correcte.

Ara bé, Fernández s’ha trobat amb un xut de falta de Reinaldo García imparable, en què la seva defensa tampoc ha ajudat. Ha estat en el minut 10 del primer temps i amb aquest 1-0 s’ha arribat al descans.

Rotacions i més gols

2011-01-22_FCB_SORLI_DISCAU_-_SATHER_BLANES_004.jpgSigui de manera directa o indirecta, el pensament en la Copa Continental ha aparegut en el segon temps. Així, Aitor Egurrola, porter durant els primers 25 minuts, ha cedit el seu lloc a Sergi Fernández. Les rotacions han estat presents durant tot el partit. I és que a la Lliga Europea s’ha buscat la victòria per encarrilar la classificació per a la Final a Vuit, però també s’han de controlar tots els flancs. I la Continental és a prop, per la qual cosa tots els jugadors han d’estar a punt.

El que es troba en un moment de forma envejable és Reinaldo García. El davanter s’ha fet una jugada a mida, endinsant-se a l’àrea i marcant el segon blaugrana.

Carlos López, que havia sortit de titular, s’ha afegit al gol amb una rematada al segon pal. Tres minuts després del 2-0 ha caigut el tercer. Precisament la banqueta blaugrana s’ha notat. El Blanes, més cansat, ha vist com en una nova transició Mia Ordeig no perdonava.

A les acaballes del partit, Lluís Teixidó ha aconseguit el gol de l’honor per al Sather Blanes, una diana corejada pels Sang Culé, com la temporada anterior.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
SATHER BLANES, 1

FC Barcelona Sorli Discau (1+4):
Egurrola, Ordeig (1), Panadero, López (1), García (2) – cinc inicial – Páez, Torra (1), Adroher, Borregán, Fernández (ps)

Sather Blanes (0+1): Fernández, Kimi Ridaura, Rodríguez, Armengol, Teixidó (1) –cinc inicial– Selva, Àlex Ridaura.

Gols: 1-0, García, min 10; 2-0, García, min 32; 3-0, López, min 35; 4-0, Ordeig, min 39; 5-0, Torra, min 42 i 5-1, Teixidó, min 46.

Àrbitres: Carmazzi i Barbarisi (ITA).