Partit resolt en 25 minuts (5-1)

Hoquei patins

18.01.2011 22:24

Victòria seriosa d’un Barça Sorli Discau que no ha permès cap sorpresa en el partit davant del penúltim classificat, el Tenerife. Dos gols de Mia Ordeig han obert el marcador. Panadero i Carlitos s’hi han afegit abans d’arribar al descans.

Ha estat més que un tràmit. I així s’ho ha pres el primer equip d’hoquei patins. La sortida del Barça ha estat bona, com cal, i fruit de la serietat i de la complicitat dels jugadors a la pista el partit s’ha apamat ben ràpidament. Els homes de Ferran Pujalte han marcat quatre gols en els primers 25 minuts i han mantingut la porteria a zero. Al segon temps el matx ha estat més igualat, tot i que els blaugranes han comptat amb una renda còmoda que no els ha fet patir pels tres punts que havien de sumar.

Encarrilat abans del descans

2011-01-18_FCB_SORLI_DISCAU_-_BUYVIP.COM_TENERIFE_004.jpgAitor Egurrola ha tingut poca feina durant els primers 25 minuts. I les pilotes que li han arribat les ha tret amb comoditat. El porter blaugrana ha estat espectador dels quatre gols que han marcat els seus companys en aquesta primera part.

Mia Ordeig ha culminat una de les primeres transicions ofensives dels de Pujalte, i ja ha arribat l’1-0. El Barça ha continuat amb un ritme ràpid de circulació de pilota. I el Tenerife ha arribat tard a la defensa dins de la seva àrea i ha comès penal. Reinaldo García no ha pogut superar Edi Nicoletti des de la frontal.

El segon gol blaugrana ha arribat minuts després. Mia Ordeig l’ha clavat amb un fort xut.

Mateo de Ramón ja s’ha vist obligat a demanar minut per recompondre la trajectòria que prenia el partit. I no ha estat possible. Panadero ha ofegat encara més un minvat Tenerife (ha jugat amb sis jugadors de pista i Nicoletti) amb el tercer a sis minuts del descans.

2011-01-18_FCB_SORLI_DISCAU_-_BUYVIP.COM_TENERIFE_011.jpgEls insulars han tornat a cometre penal. Marc Coy ha enganxat Adroher. Carlos López tampoc ha pogut marcar en estàtic. Ara bé, se l’ha cobrat just a continuació. El Tenerife ha contraatacat sense resultat i la reacció blaugrana ha estat amb una contra firmada i executada en el 4-0 per l’argentí.

Avís del Tenerife

Que el partit no estava conclòs ha estat evident. I els visitants ho han fet palès en arrencar el segon temps. Saavedra ha sorprès Egurrola i ha recordat als blaugranes que no poden badar.

2011-01-18_FCB_SORLI_DISCAU_-_BUYVIP.COM_TENERIFE_012.jpgEl Tenerife ha estat més descarat al segon temps, obligant el Barça ha córrer. Afortunadament ha arribat el 5-1, obra d’Adroher. La pilota ha rebotat en el pal, rematada pel dorsal 14 del Barça, però ha tocat també en el cos de Nicoletti i ha acabat a dins de la xarxa.

Encara s’ha pogut veure algun gol més, si els porters i la punteria haguessin volgut, tant pel Barça com pel Tenerife. Reinaldo García i Marc Torra han lamentat no poder ampliar la diferència per uns pals. Ara bé, els tres punts ja són al casiller blaugrana.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
BUYVIP.COM TENERIFE, 1

FC Barcelona Sorli Discau (4+1):
Egurrola, Ordeig (2), Torra, Borregán, García – cinc inicial – Páez, Panadero (1), Adroher (1), López (1)

BuyVip.com Tenerife (0+1): Nicoletti, Gómez, Costa, Rodríguez, Saavedra (1) – cinc inicial – Coy, Sole, Illa

Gols: 1-0, Ordeig, min. 3; 2-0, Ordeig, min. 11; 3-0, Panadero, min. 19; 4-0, López; 4-1, Saavedra, min. 26; 5-1, Adroher, min. 32

Targetes blaves: Adroher (FCB), Costa (TEN)

Àrbitres: Delfa i Fernández