Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Palau, una gran festa del patí


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

27.12.2009 17:34

El Palau, una gran festa del patí

www.fcbarcelona.cat


La Festa del Patí ha tornat a aixecar grans expectatives a les instal·lacions blaugranes. Durant tot el dia s’han celebrat activitats per a totes les edats i nivells amb l’objectiu final de gaudir de l’hoquei sobre patins.


La jornada s’exhaureix i l’avaluació serà molt positiva. Des de primera hora d’aquest diumenge fins a la vesprada, el Palau ha estat el centre neuràlgic de la Festa del Patí. Aquesta diada és ja clàssica durant aquestes dates, però, tot i que l’any passat no es va poder dur a terme, la demanda ha 'obligat' a tornar-la a celebrar. “Ens faltarien més hores”, argumenta Josep Vigueres, director de Reno, la marca de material esportiu d’hoquei patins, i un dels instigadors d’aquesta jornada festiva, per explicar com l'han insistit en tornar a organitzar la jornada festiva i totes les possibilitats que hi poden haver. 

Mil i una activitats

2009-12-27_FESTA_DEL_PATI_005.jpgEl Palau Blaugrana ha concentrat els entrenadors amb una sessió tècnica que gairebé ha inaugurat la jornada per als més entesos. Però, una mica abans, a les 09.30 h, els alevins s’han posat les piles amb partidets de 3x3.

“Estem fomentant l’hoquei per a nens. Hem creat unes porteries de dimensions diferents, una pilota amb un pes inferior i una duresa diferent perquè no puguin fer-se mal i un estic de la seva mida. Tot plegat vol dir que el que volem és que l’hoquei evolucioni”, comenta Vigueres.

Després d’un petit descans per dinar, hi han tornat amb un partit d’infantils, en el qual s'han enfrontat a jugadors com ara Enrico Mariotti, entre d'altres, i, tot seguit, s’ha disputat el partit de Catalunya femení contra un combinat Reno All Stars de les millors jugadores d’aquest esport. Al final ha guanyat l'equip de jugadores de la resta del món per 5-6.

Però la Festa del Patí també compta amb altres disciplines, com ara el patinatge. I el grup reusenc Grup Show, subcampió del món, s’ha encarregat de precedir el moment estel·lar de la jornada: el Catalunya-Argentina.
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
El colofó, Catalunya-Argentina
A partir de les 18.30 h, Catalunya i Argentina juguen el partit de cloenda d’una jornada festiva que ha volgut promocionar l’esport del patí.


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana