El Barça cedeix el lideratge (4-2)

Hoquei patins

12.12.2009 21:09

El Barça Sorli Discau ha caigut a Vic en un partit en què els de la Plana han pogut capgirar al segon temps. El Roncato Patí Vic es col·loca líder de l’OK Lliga amb un punt més que el Barça.

El primer equip d’hoquei patins ha perdut el primer partit de la temporada. Ho ha fet davant del Roncato Patí Vic, un dels màxims aspirants al títol. Tot i la derrota, l’OK Lliga deixa els blaugranes amb 31 punts i el Vic amb 32.

El partit a l’Olímpic ha començat amb intensitat i un primer temps amb repartiment de les ocasions de gol. El primer a avançar-se ha estat el Vic. Marc Torra ha superat Egurrola al minut 13 de joc.

El desavantatge ha esperonat els visitants, però han hagut de treballar per aconseguir batre Sergi Fernández en última instància. Sergi Panadero ha estat l’afortunat que ha marcat l’empat a un.

Vic-FCB_1.JPGAbans d’arribar al descans, els àrbitres han xiulat dos penals. El primer, a favor del Roncato Patí Vic. El capità Titi Roca l’ha fet efectiu quan faltaven dos minuts per a la conclusió del primer període. Segons després, Mia Ordeig ha disposat també d’un llançament de pena màxima. Tot i que Fernández l’ha refusat en primera instància, Ordeig ha pogut enganxar la bola i deixar el 2-2.

El gol de Bancells, punt d’inflexió

A la represa, el Vic ha sabut dur el control del partit a la pista. I aquesta empenta l'ha portat a desfer la igualada. Romà Bancells ha fet el 3-2, un gol que ha valgut durant 18 minuts, o sigui, gairebé tot el segon període.

Als blaugranes els ha calgut més arribada. Per sort, un intent de Roca ha quedat en res. Però quan faltaven 13 segons per acabar el matx, Miquel Masoliver ha marcat contra el seu exequip. El defensa s’ha aprofitat que el Barça Sorli Discau ha atacat amb cinc homes i ha clavat el 4-2 a porta buida.

RONCATO PATÍ VIC, 4
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 2

Roncato Patí Vic (2+2):
Fernández, López, Roca (1), Bancells (1), Torra (1) –cinc incial– Masoliver (1), Carbó.

FC Barcelona Sorli Discau (2+0): Egurrola, Ordeig (1), Panadero (1), Adroher, Borregán –cinc inicial– Páez, López, Teixidó.

Gols: 1-0, Torra, min 13; 1-1, Panadero, min 21; 2-1, Roca (p), min 23; 2-2, Ordeig (p), min 23; 3-2, Bancells, min 32; 4-2 i Masoliver, min 49

Àrbitres: López i Martínez.