Suficient per guanyar (1-5)

Hoquei patins

07.11.2009 21:25

El Barça Sorli Discau ha derrotat el Lleida per 1-5. Els blaugranes, que els ha costat desempallegar-se del rival, han sabut conduir el partit cap a la seva banda per no patir.

Després de set jornades, el Barça Sorli Discau suma els 21 punts possibles. Els últims punts han arribat a Lleida, on els homes de Ferran Pujalte han encarrilat la victòria ja al primer temps. Malgrat que, en aquesta ocasió, l’encert blaugrana no ha estat elevat com en els dos darrers enfrontaments, la defensa ha estat molt sòbria i ha pogut  resoldre la jornada sense atabalaments.

S’avança el Lleida

Ni la pista lleidatana ni el seu equip donen facilitats. I el Barça Sorli Discau ho ha tornat a comprovar. Als vuit minuts, Toni Seró ha estat el més hàbil en una acció de falta amb barrera que ha superat  Aitor Egurrola.

L’alegria del públic que s’ha aplegat al pavelló Onze de Setembre ha durant tres minuts. Aleshores, els col·legiats han assenyalat penal a l’altra porteria. Carlos López l’ha fet efectiu sense que li tremolés el canell.

A mesura que ha avançat el partit, els blaugranes s’han trobat més còmodes a la pista. I la possessió l’ha acabada controlant el Barça. Així, Carlitos ha tornat a plantar-se davant de Ramon Gascón i l’ha tornat a superar amb eficàcia. Tot i que els blaugranes no han tingut un percentatge d’encert tant elevat com en els dos darrers partits, quan han tingut possibilitats de marcar, les han aprofitades.

A banda que l’1-2 ha suposat el capgirament del marcador, áixò ha significat, sobretot, la confirmació que els blaugranes duien la veu cantant.

A la recta final del primer temps un nou penal ha enervat els ànims dels locals. Ara ha estat Mia Ordeig a qui no li ha tremolat el pols, i ha estat letal davant del porter lleidatà.

Tot decidit a la represa

La dinàmica en què ha entrat el partit abans del descans ha continuat a la represa. El Barça Sorli Discau no ha afluixat, sobretot defensivament, i Mia Ordeig ha enfonsat els ànims locals. En una acció força ràpida, el defensa ha sorprès i ha aconseguit l’1-4.

El partit ja s’ha definit ben bé. Els dos equips han continuat jugant, però la sensació de domini dels blaugranes era total. A un minut i mig del final hi ha hagut una nova falta, i novament favorable al Barça. Ara Lluís Teixidó ha estat l’encarregat de posar-se davant de Gascón.

El moviment de Teixidó l’ha desviat el porter del Lleida, però el dorsal 17 blaugrana ha pogut recollir la pilota, ha iniciat la jugada per darrere de la porteria i, ara sí, ha clavat l’1-5 definitiu.

LLEIDA LLISTA BLAVA, 1
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5

Lleida Llista  Blava (1+0):
Gascón, Trilla, Giralt, Vergés, Seró (1) – cinc inicial- Casanovas, Ràfols, Soteras, Tomàs, Estrada (ps).

FC Barcelona Sorli Discau (3+2): Egurrola, Ordeig (2), Panadero, López (2), Borregán –cinc inicial– Paéz, Adroher, Teixidó (1).

Gols: 1-0, Seró, min. 7; 1-1, López (p), min. 10; 1-2, López, min. 12; 1-3, Ordeig (p); min. 20; 1-4, Ordeig, min. 30; 1-5, Teixidó, min. 48.

Àrbitres: De la Era i Veiga.