Més líders (9-1)

Hoquei patins

31.10.2009 19:32

El Barça Sorli Discau amplia diferències a la classificació. Amb un resultat final de 9-1, els blaugranes deixen a 6 punts el Noia, un dels rivals directes abans de la cinquena jornada.

El Noia Freixenet s’ha vist superat per la proposta blaugrana. Amb un atac i gol letal, el primer equip d’hoquei patins ha marcat les diferències en menys de vuit minuts de partit, temps suficient perquè el resultat fos de 4-o.

Allau de gols

2009-10-31_FCB_SORLI_DISCAU_-_NOIA_006.JPGSi Ferran Pujalte demanava intensitat durant el partit però sobretot en els primers minuts per marcar les diferències, els seus jugadors s’han pres la demanda al peu de la lletra.

En 8 minuts de joc, el marcador ha estat de 4-0. L’efectivitat dels blaugranes ha estat màxima. Però no només en l’encert ha estat magnífic l’equip. Al darrera la pressió ha generat les accions a la contra que han facilitat la pluja de gols a la porteria del Noia.

Adroher, aprofitant una passada de Mia Ordeig, amb l’1-0; Borregán empalant la pilota després d’un refús d’Egurrola al camp contrari; Panadero, que ha convertit el 3-0, no ha deixat ni respirar Xevi Puigbí a la porteria del Noia i el porter visitant ha hagut de tornar a girar-se 9 segons després per recollir el 4-0, obra de Borregán, que ha estat molt hàbil en robar i xutar tot just feta la sacada des de mig camp.

El gol del Noia, de penal

Ferran López ha hagut de demanar temps mort d’urgència per, si més no, tallar la pluja de gols. Les premisses han funcionat perquè fins al descans els blaugranes no han tornat a marcar.

Sí que ho ha fet el Noia, però de penal. Esteller ha caigut, barrat per la defensa del Barça. Els àrbitres han marcat el punt de falta màxima i Guillem Cabestany ha fet un xut directe que ha suposat el 4-1 amb què s’ha arribat al descans.

I el Barça continua amunt

La sortida del segon temps també ha estat notable. I el fruit l’ha recollit Mia Ordeig en convertir el cinquè blaugrana i el sisè. Però el toc amb l’estick dels locals ha fet sospirar els aficionats quan Borregán i López han demostrat més que habilitat, tot i no convertir en gol les accions.

Menció destacada també es mereix Egurrola. Malgrat que no ha tingut una feina excessiva, la seva resposta ha estat excel•lent. De fet, el porter titular
Blaugrana ha avortat un nou penal de què ha disposat el Noia, ara llençat per Cáceres.

2009-10-31_FCB_SORLI_DISCAU_-_NOIA_012.JPGSi el nivell del joc dels blaugranes ha estat majúscul, la plasticitat amb què Alberto Borregán ha firmat el setè gol ha estat monumental, aixecant als espectadors de la cadira per aplaudir-lo. Beto ha robat la bola, l'ha moguda a plaer i ha deixat sense resposta els defensors del Noia que també l'han vista introduïda.

Els jugadors del Noia s’han desesperat per moments i Del Amor, que ha vist una blava, ha acabat eliminat amb vermella directa per increpar els àrbitres.

El festival golejador blaugrana ha continuat. Carlos López ha marcat el 8-1 de penal quan faltaven encara 13 minuts per acabar el matx.

David Páez s’ha encarregat de fer-ne el novè. L’argentí, que tornava a jugar després dels dos partits de sanció, s’ha fet ell mateix la jugada, esperonat per Panadero que l’ha instigat a continuar. Cachi ho ha vist clar i ha clavat el 9-1, en un moviment que ha passat per sota de les seves cames.

Els darrers compassos de joc han servit perquè Luis Querido, el júnior convocat, també s’estrenés al Palau.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 9
NOIA FREIXENET, 1

FC Barcelona Sorli Discau (4+4): Egurrola, Ordeig (2), Panadero (1), Adroher (1), Borregán (3) – cinc inicial – Páez (1), Teixidó, López (1), Querido

Noia Freixenet (1+0): Puigbí, Bargalló, Del Amor, Feixas, Cabestany (1) – cinc inicial – Esteller, Mitjans, Cáceres

Gols: 1-0, Adroher (m. 2); 2-0, Borregán (m. 6); 3-0, Panadero (m. 8); 4-0, Borregán (m. 8); 4-1, Cabestany (m. 23); 5-1, Ordeig (m. 28); 6-1, Ordeig (m. 33); 7-1, Borregán (m. 35); 8-1, López (37’); 9-1, Páez (m. 45)

Targeta Blava: Cabestany (Noia) i Borregán (FCB)