Exhibició de líder (3-8)

Hoquei patins

24.10.2009 21:30

El Barça Sorli Discau ha golejat a domicili el Cerceda. El líder de l'OK Lliga s'ha exhibit davant un recent ascendit que no ha posat les coses gens fàcils.

Després d'uns minuts d'igualtat i de no acabar de materialitzar els xuts a gol, en gran part per la bona actuació del porter rival Malia, el FC Barcelona Sorli Discau ha dominat, a poc a poc, el partit. Carlitos López ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a un eficaç i agressiu joc d'equip que ha deixat KO els locals. A la segona part, els blaugranes han dominat de principi a fi, això sí, treballant dur. I és que els gallecs no han abaixat els braços en cap moment.

El Cerceda oposa resistència

El conjunt local ha sortit al 100% a la pista, marcant territori des del primer moment i tancant-se al darrere per no deixar que Barça Sorli Discau s'acostés a la seva porteria. Els primers minuts de partit han estat marcats per la igualtat dels dos equips, encara que els blaugranes han creat bones ocasions de gol en moments determinats del partit. Panadero ha assumit el protagonisme en l'atac blaugrana. El jugador ho ha intentat per activa i per passiva, però o bé el pal de la porteria o bé el porter Xevi Malia ho han evitat.

Carlitos fa el primer pas

Carlitos López ha estat l'autor del primer gol de l'enfrontament al minut 4. Després d'una doble ocasió de Panadero, que li ha deixat el gol en safata, l'argentí ha rematat la jugada i ha fet el primer pas cap a la golejada. Malia ha tornat a entrar en acció i ha aixecat una muralla sota els tres pals gallecs. Però Borregán ha trobat el forat gràcies a un llançament creuat. Al minut 11 Panadero, després de molt bones ocasions, ha aconseguit marcar. Un 0 a 3 i un Barça Sorli Discau imparable s'ha apoderat del partit.

Però el millor havia d'arribar mitjançant Adroher. Dos gols consecutius del català han deixat el marcador al descans en 0 a 5.

Sentència final

El '14' blaugrana ha volgut segellar un partit amb nota i ho ha aconseguit. Tot just començar el segon temps, el jugador ha marcat el seu tercer gol i el 0 a 6 per al Barça. El partit estava ja sentenciat pels de Ferran Pujalte. Panadero ha volgut arrodonir la golejada i just després ha deixat el marcador en 0 a 7. Era el seu segon gol. Segon gol també de Carlitos López que, a la contra, ha afusellat Malia (0-8). Els blaugrana, amb tranquil·litat, han controlat el que quedava de matx. El triomf estava assegurat. L'entrenador català ho ha aprofitat per repartir minuts. Octavi Tarrés, el porter suplent, ha sortit en pista i els júniors Xavi Barroso i Lluís Ferrer també han tingut minuts.

Però al Cerceda encara li quedaven forces. Tres gols de Toni Pérez, un des del punt de penal, han deixat el marcador en 3 a 8.
CP. CERCEDA, 3
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 8

Cerceda: Malia, Lamas, Cancela, Torres, Toni Pérez, cinc inicial, Piñeiro, López, Parreiro i Teixidó.

FCB Sorli Discau: Egurrola, Ordeig, Panadero, Carlitos, Borregán, cinc inicial, Tarrés, Barroso, Ferrer, Adroher i Teixidó.

Gols: 0-1, Carlitos (min.4); 0-2, Borregán (min.7); 0-3, Panadero (min.11); 0-4 Adroher (min. 23); 0-5, Adroher (min.24); 0-6, Adroher (min. 26); 0-7, Panadero (min. 31); 0-8, Carlitos (min. 32); 1-8, Toni Pérez (min. 42); 2-8, Toni Pérez (min.45); 3-8, Toni Pérez (min. 49).

Àrbitres: Sergio Mayor i Isaac Sainz