Líders en solitari

Hoquei patins

19.10.2009 21:58

La jornada ha estat rodona per al Barça Sorli Discau. Els blaugranes han obert un marge de dos punts respecte al segon classificat. En una temporada en què no hi ha play-off, el Barça ja es posiciona.

Amb una primera part excel·lent, amb quatre gols de Mia Ordeig, el primer equip d'hoquei patins va marcar les diferències respecte del Lloret, un rival també molt complicat i que, fins al moment, era a la part alta de la classificació.

Tot i que al segon temps el partit va entrar en una dinàmica més esbojarrada, en cap moment va perillar un triomf que els blaugranes havien orientat molt bé. Al final, triomf per 8-5 , quarta victòria en quatre jornades (12 punts) i liderat en solitari.

2009-10-18_FCB_SORLI_DISCAU_-_CH_LLORET_012.JPG"Hem aprofitat la primera opció que hem tingut per posar-nos líders a la classificació", celebrava Ferran Pujalte, però afegia que "per sobre de tot jo valoro molt que l'equip ha estat molt bé". "Gran part del partit hem dominat, jo crec que s'ha vist un equip molt solvent. Tots han estat bé, estic content pel grup", comentava el tècnic del Barça Sorli Discau.

Aprofitar els empats

Els blaugranes no han fallat en cap de les 4 jornades que s'han disputat. Mentre que el Liceo va perdre en la segona jornada -un dels aspirants al títol-, el Tecnol Reus va empatar amb el Proinosa Igualada divendres a la capital del Baix Camp (4-4). El mateix resultat es va veure a Vic. El Roncato Patí Vic i el Vilafranca van repartir els punts. Tot plegat, posava a les mans del Barça Sorli Discau la possibilitat d'encapçalar en solitari la taula i obrir escletxa amb el Lloret, l'altre equip que havia sumat els 9 punts possibles.

"No hi ha més plantejament que sortir per la victòria cada dia", valorava Mia Ordeig, autor de sis dels vuit gols blaugrana, després de l'enfrontament. "Sabem que cada punt és important i si podem començar a marcar diferències al més aviat possible, millor", assegurava el defensa.

Després de les quatre jornades, el Barça Sorli Discau encapçala la classificació amb 12 punts. En segona posició i tercera, i empatats, hi ha el Tecnol Reus i el Roncato Patí Vic (10 punts). I el Liceo, Lloret i Noia són quart, cinquè i sisè classificat amb 9 punts.

Mia, baixa a l'entrenament
Un virus estomacal ha deixat KO el golejador de la quarta jornada de l'OK Lliga. Mia Ordeig, que ja s'havia sentit una mica indisposat abans del partit, va trobar-se pitjor al vespre. Tot i això, el dilluns ha descansat i, seguint els consells del metge del Barça Sorli Discau, Xavier Valle podrà tornar als entrenaments per preparar el partit amb el Cerceda de dissabte que ve.

Cal recordar que Reinaldo García és baixa per a les pròximes sis setmanes, per una fractura al dit. Mentre que David Paéz, que no va jugar contra el Lloret, espera la decisió del Comitè de Competició sobre la targeta vermella que va veure a la pista de l'Igualada.