Victòria i liderat (8-5)

Hoquei patins

18.10.2009 14:08

El Barça Sorli Discau ha derrotat el CH Lloret per 8-5. Els quatre gols d’Ordeig al primer temps (6 al final) han demostrat la superioritat blaugrana contra un dels equips que ha arrencat fort la temporada. El Barça ja és líder en solitari.

El primer equip d’hoquei patins només ha necessitat quatre jornades per situar-se en el primer lloc de l’OK Lliga. Els de Ferran Pujalte comencen a oferir mostres del rendiment a què pot arribar l’equip. En un altre partit complicat, contra un Lloret que no havia perdut cap enfrontament fins ara, els blaugranes han ofert un partit seriós. L’efectivitat de Mia Ordeig al primer temps ha encaminat la quarta victòria blaugrana, malgrat que el Lloret s’hagi activat al segon temps, amb un hat-trick de Lladó.

Cal recordar, a més, que per aquest partit Pujalte no ha pogut comptar ni amb David Páez (sancionat) ni amb Reinaldo García (lesionat).

Pòquer de Mia al primer temps

2009-10-18_FCB_SORLI_DISCAU_-_CH_LLORET_001.JPGDes del començament del partit, el Barça Sorli Discau ha marcat la pauta de joc. I ho ha fet tenint la possessió de la bola. Mentrestant el Lloret s’ha tancat al darrere, com ja preveien els blaugranes. Amb bona tècnica individual, Mia Ordeig ha superat Ferran Serra al minut 7 de joc, després d’aconseguir angle en un mig gir sobre ell mateix.

L’1-0 ha mantingut el plantejament de partit dels dos equips. El Barça ha continuat buscant espais. Borregán, que ha disposat d’un penal, s’ha trobat amb un Serra ben col•locat que ha aturat el xut de falta i posteriorment els dos intents que ha tingut el capità en els refusos.

Tot i disposar d’alguna altra ocasió clara, i avortada per Serra, Ordeig ha tornat a marcar a falta de 8 minuts per arribar al descans. El dorsal 7 blaugrana ho ha fet des del punt de penal, amb un xut directe. La senyalització de la falta no ha agradat als d’Ivan Tibau.

Dos minuts més tard, Ordeig ha sumat el tercer en una acció d’equip que ha sabut definir molt bé. Com també ho ha fet amb el 4-0. Mia ha estat letal, de nou, en transformar un penal.

El Lloret també marca

2009-10-18_FCB_SORLI_DISCAU_-_CH_LLORET_009.JPGEl segon període ha començat amb el Lloret buscant més l’atac. La insistència li ha valgut un penal a favor que Lladó ha transformat. Els blaugranes, però, no s’han deixat intimidar i en una transició ràpida Lluís Teixidó ha fet entrar la pilota amb un xut creuat molt potent.

Malgrat que la qualitat local era evident, els gironins han buscat el partit més intensament. Rodri ha superat Egurrola en una jugada personal.

Els blaugranes han pogut aconseguir dos gols més. Mia, amb la seva cinquena diana, i Adroher han fet pujar el setè gol barcelonista. I les faltes directes (força discutides per la banqueta local) han permès a Lladó aconseguir rubricar un hat-trick. Cal dir que el jugador del Lloret ha estat atent a la definició final per aprofitar els refusos d’Egurrola.

El darrer minut ha tancat el marcador amb un gol de Casalí a la contra, després d’un error barcelonista en defensa, i amb el sisè del compte particular de Mia Ordeig a vuit segons del final.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 8
CH LLORET, 5

FC Barcelona Sorli Discau (4+4):
Egurrola, Ordeig (6), Panadero, Adroher (1), Borregán –cinc inicial– Teixidó (1), López

CH Lloret (0+5): Serra, Tibau, Rodri (1), Casalí (1), Lladó (3) –cinc inical– Roger, Crespo, Martos

Gols: 1-0, Ordeig (7’); 2-0, Ordeig (17’); 3-0, Ordeig (19’); 4-0, Ordeig (20’); 4-1, Lladó (28’); 5-1, Teixidó (30’); 5-2, Rodri (38’); 6-2, Ordeig (42’); 7-2, Adroher (43’); 7-3, Lladó (44’); 7-4, Lladó (44’); 7-5, Casalí (49’); 8-5; Ordeig (50’)

Àrbitres: Gómez i Melero