El campió debuta a casa amb victòria (4-0)

Hoquei patins

04.10.2009 13:59

Cristina Collado

El Barça Sorli Discau ha debutat al Palau Blaugrana en la segona jornada de l’OK Lliga amb victòria per 4 gols a 0 davant del Club Patí Vilafranca. Abans de començar, l’equip ha rebut el trofeu de la passada OK Lliga.

El debut de l’OK Lliga al Palau ha començat amb un reconeixement per al campió vigent, el FC Barcelona Sorli Discau. El president de la RFEP, Carmelo Paniagua, ha lliurat al capità Alberto Borregán el trofeu que els reconeix com a campions de l’OK Lliga 2008/09.

El partit ha començat amb un Vilafranca molt descarat. L’equip de Ricard Muñoz no ha especulat amb la pilota, sinó que ha sortit a l’atac dirigit al davant per dos jugadors força experimentats a l’OK Lliga, Roger Boira i Sebas Moreno. Tot i això, no han estat encertats en el xut final. Pel que fa al Barça Sorli Discau, Panadero, que ha estat titular un cop recuperat de les molèsties al segon dit de la mà dreta, ha estat un dels homes més incisius de l’atac blaugrana. Però en els primers 10 minuts el marcador no ha variat el 0-0 inicial.

David Páez obre la llauna

No ha estat fins al minut 14 que David Páez ha aconseguit trencar aquest empat amb el primer gol del partit. Ha estat tot just després que el mateix jugador argentí enviés la pilota al pal. Un contraatac del Barça ha posat l’equip local per davant. I abans del descans, Carlitos López ampliava la distància a dos gols amb un potent xut des de fora de l’àrea que significava un gol molt important. Amb aquest 2-0 s’ha arribat a la mitja part.

I Borregán sentencia

A la segona part els blaugranes s’han trobat més còmodes sobre la pista. Han començat a tocar més la pilota i han obligat el Vilafranca a endarrerir posicions per defensar els atacs del Barça Sorli Discau. Però no els han pogut evitar tots. Quan només havien passat tres minuts, Alberto Borregán ha fet el tercer. Poc després, l’equip del Penedès ha tingut una gran ocasió per retallar distàncies però no l’ha sabut aprofitar. Sergi Miras –que s’havia format al Barça– ha disposat d’una falta directa, però Aitor Egurrola ha impedit el gol.

Qui no ha desaprofitat la seva ocasió a pilota aturada ha estat el capità. Borregán ha fet el quart després de batre Jordi Domènech amb un xut de penal. I encara es podria haver ampliat la diferència si dos dels xuts de David Páez no haguessin picat al travesser.

FCB SORLI DISCAU, 4
CP VILAFRANCA, 0

FCB Sorli Discau: Egurrola, Mia Ordeig, David Páez, Sergi Panadero i Jordi Adroher -cinc inicial-, Alberto Borregán, Reinaldo García, Carlitos López, Lluís Teixidó,

Club Patí Vilafranca: Jordi Domènech, Sergio Miras, Roger Boira, Marçal Montserrat i Sebas Moreno -cinc inicial-, Roger Riba, Ferran Rosa

Gols: 1-0, D. Páez (14’); 2-0, Carlitos López (23’); 3-0, Borregan (28’); 4-0, Borregan (33’)