Espanya i Argentina, als quarts com a primers

Hoquei patins

08.07.2009 09:45

Espanya i Argentina, als quarts com a primers de grup

Les seleccions espanyola i argentina van tancar la primera fase del Mundial de Vigo amb el tercer triomf. Els tres blaugranes en competició es preparen per a les eliminatòries. Espanya s’enfronta a Suïssa mentre que Argentina ho farà amb Itàlia.

Jornada de descans al Mundial d’hoquei patins després de tancar la primera fase de la competició sense sorpreses, si més no, des del punt de vista de la participació blaugrana.

Espanya-Angola_1.JPGTot i que patint, la selecció espanyola va sumar el tercer triomf contra Angola en un partit complicat i molt travat. Després del 2-0 d’Espanya, amb dos gols de Mia Ordeig, el combinat africà va aprofitar dos contracops per empatar. Un penal marcat per Marc Gual a falta de quatre minuts de la conclusió del partit va desfer la igualada i va refermar l’equip de Carlos Feriche com a primer classificat del grup A. Precisament, Angola ha estat segona i, per tant, tots dos equips passen als quarts de final que començaran demà, dijous, 9 de juliol.

Espanya s’enfronta a Suïssa, segona del grup A. Mentre que Angola ho farà amb Brasil.

Argentina contra Itàlia

La selecció en què juga Reinaldo García va derrotar Portugal per 3-2 (gols de Pablo Álvarez en dues ocasions i de Paulo E. García per Argentina i dues dianes de Reinaldo Ventura per Portugal), un partit entre dues de les potències a conquerir el títol. El tercer triomf dels argentins va ser la primera derrota dels portuguesos.

Argentina jugarà contra Itàlia, segona del grup D després d’empatar a un amb França. El combinat gal ha estat el primer classificat, i és el rival de Portugal a la següent fase.