Tarrés, al segon amistós de Catalunya

Hoquei patins

02.07.2009 14:48

Catalunya va guanyar Moçambic en el segon partit amistós que va jugar la selecció abans de tancar la temporada. El porter del Barça Sorli Discau va ser titular i va tenir una actuació destacada en els primers 25 minuts.

Com va passar contra el Congrés el cap de setmana passat, Octavi Tarrés va tornar a sortir en el cinc inicial amb Catalunya. El porter del Barça Sorli Discau, que va jugar durant la primera part, va encaixar només un gol en un resultat parcial de 3-1 contra la selecció de Moçambic. “Tot i que és un equip descompensat, físicament està molt bé i es nota la direcció de Josep Maria Barberà, l’entrenador de l’equip africà”, ha comentat Tarrés.

Catalunya, que va obtenir el triomf final per 6-4, va demostrar el seu grau de competitivitat. El partit es va jugar a Sant Pere de Ribes amb presència de la Penya Sang Culé.
De vacances
Després d’aquest segon partit de la selecció catalana, Octavi Tarrés i la resta del combinat ja són de vacances. El porter blaugrana sempre és a punt per a la crida de la selecció i, tot i ser a l’estiu, també “és un bon moment per fer equip.”