Ordeig i Pana, golejadors contra Costa Rica (6-1)

Hoquei patins

24.06.2010 11:16

Ordeig i Pana marquen en el tràmit de Costa Rica (6-1)

Els jugadors del Barça Sorli Discau Sergi Panadero i Mia Ordeig van tornar a aportar el seu granet de sorra en un altre triomf de Catalunya a la Copa Amèrica. Els blaugranes van col·laborar en el 6-1 final.

Contra Costa Rica, Catalunya en va tenir prou amb 10 minuts per marcar les diferències. Romà Bancells i Marc Torra van col·locar un 2-0 sòlid que es va consolidar encara més amb el segon gol de Torra al minut 18. Dos minuts més tard, Mia Ordeig va aportar el 4-0 en un partit fàcil i en què Sergi Panadero va afegir el cinquè gol de Catalunya en començar el segon temps.

El partit podria haver acabat amb un marcador més contundent, però el fet que els de Jordi Camps ja estiguessin classificats per a les semifinals, i també que fos la revetlla de Sant Joan, va ajudar a acabar el matx amb un gol més, obra del jugador de Costa Rica Pérez Espinoza. El 6-1 final el va marcar Marc Gual.

A partir de les 21.30 h, Catalunya tanca la fase de classificació contra l'Equador (21.30 h).
CATALUNYA, 6
COSTA RICA, 1

Catalunya (4+2):
Ferández, Roca, Rocasalbas, Gual, Bancells –cinc inicial– Panadero, Bargalló, Torra, Ordeig.

Costa Rica (0+1): Pérez Bueso, Retana Chávez, Sánchez Mora, Matamoros, Castro –cinc inicial– Valverde, Espinoza, Viquez Pérez, Vargas.

Gols: 1-0 Bancells, min 2; 2-0, Torra, min 15; 3-0, Torra, min 18; 4-0, Ordeig, min 20; 5-0, Panadero, min 27; 5-1, Pérez Espinoza, min 32 i 6-1, Gual, min. 40.

Àrbitres: Mario Carrilho (Sud-àfrica) i Carsten Niestroy (Alemanya).