Pana, decisiu contra Xile

Hoquei patins

23.06.2010 11:27

Sergi Panadero ha estat el factor determinant en la segona victòria de Catalunya a la Copa Amèrica. El blaugrana ha signat els dos gols que han encarrilat el triomf davant la perillosa selecció xilena.

Probablement era el partit més important de la primera fase. Xile, un combinat en clara progressió i que ha obtingut bons resultats en les últimes competicions internacionals, és el gran rival per la primera plaça del grup.

Però Catalunya ha resolt el compromís amb un clar però treballat 4-1 en què el blaugrana Sergi Panadero ha estat determinant. Després d’uns minuts de molta igualtat, una acció sensacional de Pana ha obert la llauna.

Un minut més tard ha arribat el segon, novament obra del jugador del Barça Sorli Discau. Titi Roca ha sentenciat amb dos gols més, el primer dels quals en transformar un penal comès sobre el mateix Panadero.

El gol de l'honor

Xile ho ha provat amb dos penals, una falta directa i un travesser, accions que han trobat bona resposta en Sergi Fernández. Finalment, Nicolás Fernández ha aconseguit el gol de l’honor per als sud-americans.
Costa Rica, el tercer rival
Catalunya, on també hi juga Mia Ordeig, torna a jugar aquest dimecres a la nit (21.30 hores). El combinat de Jordi Camps s’enfronta a Costa Rica, a priori un dels conjunts més assequibles de la competició a la tercera jornada de la competició.