Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Fi de temporada sense patins


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei Patins

16.06.2010 13:11

Fi de temporada sense patins

www.fcbarcelona.cat


Els jugadors del Barça Sorli Discau han tancat la temporada 09/10 i ho han fet sense patins. Amb el tradicional partit de futbol amb els components de “Sang Culé”, penya que segueix als de Pujalte arreu, han tancat aquesta temporada plena d’èxit.


I és que l’hoquei patins blaugrana va realitzar la seva darrera activitat aquesta temporada amb el tradicional partit de futbol amb els aficionats de “Sang Culé” a la gespa del camp de la Masia.

Una tradició amb els més fidels

Cada any, un cop finalitza la temporada, els jugadors i tècnics del Barça d’Hoquei patins canvien els patins per les botes de futbol per trobar-se sobre la gesta amb els seguidors més fidels de l’hoquei blaugrana. Un equip que ha aixecat aquesta temporada la Lliga Europea i l’OK Lliga .

“Sang Culé” és una de les penyes que segueixen habitualment els partits de les seccions al Palau Blaugrana, però aquest grup té una especial relació amb l’equip d’hoquei patins. Sigui al Palau o allà on jugui l’equip, els membres d’aquesta penya segueixen als blaugranes.

10 anys de germanor

Sang_cule_1.jpgSegons explica Miquel Àngel Vives de “Sang Culé”, “aquest partidet de final de temporada ja fa 10 anys que el juguem”: “Tenim amb els jugadors una gran germanor, fet que possibilita realitzar aquesta activitat un cop acaba la temporada”.

“Amb l’equip d’hoquei patins som com una família. Tenim un contacte molt directe i ens coneixem tots”, explica Vives.
La banqueta blaugrana compta amb el suport incondicional de Sang Culé a cada partit (Foto: Arxiu-FCB)
La banqueta blaugrana compta amb el suport incondicional de Sang Culé a cada partit (Foto: Arxiu-FCB)
“No aprofitarem ningú per al futbol”

El jugador del FC Barcelona Sorli Discau Sergi Panadero explicava que l’objectiu d’aquesta trobada “és passar-ho bé”: “Ho fem cada any i marca la fi de la temporada.”

Preguntat per la qualitat futbolística dels seus companys, Panadero explica, amb to divertit; “Malgrat que els argentins destaquen una mica, no aprofitarem ningú per al món del futbol.”


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana