Hoquei patins

12.06.2010 21:40

El tràmit de Tenerife ha acabat amb derrota (6-4)

El Barça Sorli Discau ha tancat la temporada perdent a Tenerife. Els blaugranes han evidenciat la baixada de tensió i s’han vist superats per un Tenerife amb ganes d’acabar la campanya en positiu.

Contra el campió de l’OK Lliga i el campió d’Europa, el Tenerife ha posat la cirereta a la temporada. El 6-4 final confirma els de Mateo de Ramón en la part de dalt de la classificació en una campanya en què no ho han fet gens malament. Els insulars, a més, s’han aprofitat d’un Barça Sorli Discau que ha començat molt fluix el darrer partit de la temporada.

Reacció abans del descans

En 10 minuts de partit els locals ja s’han situat amb un clar 2-0. Costa i Sánchez han batut Octavi Tarrés, avui titular i el porter durant els 50 minuts.

Però l’orgull dels blaugranes ha sortit abans de concloure el primer període. Reinaldo García, Mia Ordeig, de penal, i Jordi Adroher, fent bona una assistència d’Ordeig, han capgirat el marcador en tres minuts.

Davallada final

Aquesta revifada d’energia ha estat més minsa al segon temps. I és que el golejador Miquel Àngel Sánchez ha tornat a marcar. L’empat a tres ha durat quatre minuts. Carlitos López ha emfasitzat les ganes de victòria del Barça però les cames ja no responien.

Així al Tenerife només li ha calgut empentar una mica més, aprofitant el suport del seu públic, per aconseguir el quart i el cinquè gol en un marge d’un minut.

Rodríguez ha tancat un partit de tràmit, tant per als blaugranes com per als insulars, amb el 6-4 definitiu.

CEMENTO TEIDE TENERIFE, 6
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

Cemento Teide Tenerife (2+4):
Nicoletti, Sánchez (2), Costa (1), Rodríguez (2), Platero (1) –cinc inicial– Achilli, Coy, Soler.

FC Barcelona Sorli Discau (3+1): Tarrés, Panadero, Teixidó, Carlitos (1), Reinaldo (1) –cinc inicial– Ordeig (1), Páez, Adroher (1), Borregán.

Gols: 1-0, Costa, min 2; 2-0, Sánchez, min 11; 2-1, Reinaldo, min 20; 2-2, Ordeig, min 22; 2-3, Adroher, min 23; 3-3, Sánchez, min 27; 3-4, Carlitos, min 34; 4-4, Platero, min 35; 5-4, Rodríguez, min 36 i 6-4, Rodríguez, min 44.

Àrbitres: Garcia i Delfa