Campions sense jugar

Hoquei patins

04.06.2010 23:16

Llorenç Tarrés

El Barça Sorli Discau ha aconseguit la tretzena Lliga consecutiva i ho ha fet sense jugar. La derrota del Liceo a la pista del Reus Deportiu (6-5) ha fet que els blaugranes es proclamin campions sense esperar el seu partit de dissabte davant l’Alcoi.

En el partit avançat a la 29a jornada de l’OK Lliga, el Coinasa Liceo ha perdut aquest divendres per la mínima a Reus, fet que atorga matemàticament el títol a l’equip de Ferran Pujalte. Així doncs, la festa dels Eurocampions al Palau Blaugrana servirà també per celebrar la consecució del campionat domèstic.

És la tretzena Lliga consecutiva per a l’equip blaugrana, que fa tot just sis dies celebrava la consecució del títol europeu a Valdagno. Dos motius més que suficients per homenatjar el Barça Sorli Discau en l’últim partit a casa i penúltim de la temporada. La visita de l’Enrile Alcoi perd transcendència, però guanya en emotivitat.

Remuntada a Reus... i festa 100 km enllà

En un partit molt igualat i obert, el Tecnol Reus Deportiu s’ha imposat a un Liceo que al descans dominava per la mínima (1-2). Els gallecs han ampliat l'avantatge a la represa fins a un 2-4, que feia pensar que el Barça Sorli Discau hauria d’esperar a dissabte per ser campió.

Però els reusencs, en el comiat de la temporada davant dels seus aficionats, han reaccionat fins a capgirar el partit (5-4). Els últims minuts han estat una successió constant d’ocasions a banda i banda que s’ha decantat cap al bàndol local, i que finalment ha celebrat una victòria que, de retruc, dóna un altre títol al Barça, el millor equip de la temporada.