Els primers punts per al Reus (6-3)

Hoquei patins

27.05.2010 20:36

Sònia de Alba (enviada especial)

El Tecnol Reus Deportiu ha aconseguit la victòria en el partit inaugural de la Final a Sis de Valdagno. Els de la capital del Baix Camp, que havien dominat fins al descans, han sabut superar la reacció del Noia al segon temps.

El Reus ha sumat els primers tres punts i lidera el grup F a la Final a 6 de Valdagno. Els d’Alejandro Domínguez, vigents campions d’Europa, han arrencat molt forts amb tres gols al primer temps. Alessandro Bertolucci, el seu germà, Mirko, i Jordi Molet han deixat un 3-0 que semblava encarrilar molt bé el triomf.

Però el Noia ha sabut reaccionar a la represa. Sota el lideratge de Guillem Cabestany, els de Sant Sadurní han posat contra les cordes el Reus. Cabestany ha marcat el 3-1 i el 3-2 en dos minuts de diferència.

Rèplica del Reus

Els del Baix Camp han sortit ràpidament de l’impàs amb un gol de Xavi Caldú, replicat també amb certa immediatesa per Francesc Bargalló. El partit ha viscut accions ràpides i vibrants. Però el Reus ha anat sempre un punt per sobre del rival. Així Xavi Caldú no ha fallat al xutar dues faltes directes i el resultat final ha acabat sent força ampli: 6-3.

Demà, divendres, 28 de maig, a les 18.00 h, el Reus torna a jugar. Ho farà contra el Roncato Patí Vic, partit que és la repetició de la final de la temporada passada.

TECNOL REUS DEPORTIU, 6
CE NOIA FREIXENET, 3

Tecnol Reus Deportiu (3+3): Trabal, García, Negro, Mirko Bertolucci, Caldú – cinc inicial – Molina (ps), Sandro Bertolucci, Molet

CE Noia Freixenet (0+3): Puigbí, Cáceres, Mitjans, Feixas, Cabestany – cinc inicial – Esteller, Bargalló, Del Amor

Gols: 1-0 Sandro Bertolucci, min. 16; 2-0, Mirko Bertolucci, min. 19; 3-0, Molet, min. 23; 3-1, Cabestany, min. 32; 3-2, Cabestany, min, 34; 4-2, Caldú, min. 36; 4-3, Bargalló, min. 41; 5-3, Caldú (FD), min. 49; 6-3, Caldú (FD), min. 49

Àrbitres: Pinto i Lamela (POR)